Модерно обзавеждане за баня от Gaudi DS

Модерно обзавеждане за баня от Gaudi DS
Разберете как можете да обзаведете модерно банята си с помощта на няколко споделени препоръки от Gaudi DS

Препоръки за обзавеждане на малка баня

Обзавеждането на малка баня може да бъде голямо предизвикателство, тъй като се налага в ограничена площ да се наместят удобно и функционално редица елементи: душ, мивка, тоалетна, шкаф(ове).
За създаването на уютно пространство в това толкова важно за един дом помещение, следните идеи са се доказали като практични за цялостно модерно обзавеждане:

  • преобладаващи светли цветове;
  • обзавеждане без остри ръбове;
  • оползотворяване на всяко пространство;
  • елементи извън банята.

Ярките и светли тонове ще увеличат визуално пространството. Ако желаете да избегнете класическото бяло, заложете на бежово, светлосиньо, бледо жълто или охра. Можете да подберете един или два елемента в тъмен, контрастен цвят за акцент, но общият цветови тон трябва да е светъл.

Добра идея е мивката, шкафовете и тоалетната чиния да са с максимално заоблени ръбове. Така освен, че ще спестите от пространство, ще избегнете шанса за неприятни контузии, когато ползвате банята.
Шкафове над тоалетната или под мивката ще ви дадат необходимото място за съхранение на тоалетни принадлежности, а голям огледален шкаф, освен че ще прибере дребната козметика, ще увеличи усещането за простор.

Когато обзавеждате малка баня, понякога е необходимо да се направят компромиси с елементите за съхранение. Хавлиите, сапуните и допълнителната тоалетната хартия могат спокойно да намерят място извън нея и по този начин ще се освободи допълнително място.

Цялостното обзавеждане на това малко пространство може да е предизвикателство както за въображението, така и за бюджета, особено ако се налага изработката на индивидуални мебели, които никак не са евтини. За щастие има фирми на пазара като Gaudi DS, които предлагат готови елементи за маломерни пространства на разумни цени, а освен това цялата им продукция може да бъде разгледана в техния онлайн магазин, което помага да се вдъхновите с идеи за интериорни решения.

 

Кои са новите продукти на пазара

В последните години се наблюдава тенденцията естественото дърво да влиза в банята. Освен, че придава аристократичност на интериора, използването на естествени материали добавя още класа към цялостното излъчване на помещението. Друг продукт, който се налага на пазара са свободностоящите вани. Идеални както за маломерни, така и за стандартни мокри помещения, тези вани печелят пред стандартните с дизайна си и усещането за пространство, което създават.

Какво означава модерно обзавеждане за баня

Модерното обзавеждане има за цел да съчетае функция и красота в едно. За да чувствате уют и комфорт, както и да сте сигурни, че мебелите ще ви служат дълги години, е добре да заложите на доказали се доставчици на цялостен интериор за мокри помещения като Gaudi CS. Продуктите им са налични в шоурумите им, а можете и да разгледате техни снимки в онлайн магазина им на https://www.gaudi-ds.com.

Категории

Дом, Интериор

Коментари за Модерно обзавеждане за баня от Gaudi DS

  1. 1.

    Супер статия!

Подобни статии

Плочки за баня

Плочки за баня

        Все някога идва и този момент - справили сте се с всичко в апартамента и дошло време най-накрая да обърнете внимание на банята, опре...

Мебели за баня в испански стил –красота и удобство

Мебели за баня в испански стил –красота и удобство

Мебели за баня в испански стил –красота и удобствоИспанският стил на обзавеждане винаги е бил на мода и много се е харесвал на голяма част о...

Модерно спално обзавеждане

Модерно спално обзавеждане

Съвременните спални мебели имат ефектна външност, резултат от техния фантастичен дизайн, който се състои от изпъкващи линии, изгладени черти...

Как да изберем аксесоари за една стилна и функционална баня?

Как да изберем аксесоари за една стилна и функционална баня?

Банята е мястото, където започвате и завършвате деня си, така че е важно да я направите стилна и функционална. За да постигнете това, трябва...

Осветление и обзавеждане на вашата баня

Осветление и обзавеждане на вашата баня

Статията е предоставена от Keranova.org Осветлението в банята е изключително важно. То трябва да бъде планирано още при самото проектиране ...

businessnews

businessnews

22 публикации

Публикувано
Публикувано

17.12.2019

Обновено
Обновено

13.06.2023

Прочетено
Прочетено

7732

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия