Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014
Здравейте, надявам се всички са на линия след „малката Коледа“ – както много често се шегуваме с Никулден, който беше преди няколко дни. Днес е 8-ми Декември и е празник на всички студенти и искам да

След така да го наречем празничното начало на днешната статия мисля да споделя какво научих относно тенденциите при парфюмите които ще са на дневен ред тази зима и специално за Коледа!

Директно на въпроса какви парфюми са подходящи за Коледа 2014?

Тенденциите, тази година сочат следното:
• Преминаваме към по-слаби композиции – потребителите започнаха да се ориентират към по-нестандартни аромати с по-слаба концентрация и интензивност сочат проучванията. Тази тенденция може да се забележи в голяма част от новите заглавия които биват лансирани за зимата. Вече почти 50% от новите заглавия за студеният сезон идват в EdT вариянт или в по-слабоконцентриран EdP, докато през миналата година процентът на слабо-концентрираните парфюми бе под 42%.
• Пикантните тенденции се пренесоха и за зимата – както се сещате от началото на годината започна една нова по-пикантна вълна, която постепенно заля всички пазари. Пикантни нотки могат да се срещнат в много голяма част и от новолансираните парфюми за зимата и конкретно за празниците!
• Ванилията все още е на мода – аромата на ванилия е един от най-срещаните в уханията за зимата, по това отношение тенденциите не бележат кой знае какви сътресения.
• Аромата на дървесина е правилният избор – тази зима на мода определено ще бъдат ароматите със силно присъствие на дървесни нотки, техните топли тонове са предпочитани както от мъжете така и от много дами.

В крайна сметка към кои парфюми да се ориентираме за Коледа ?

Ако не държите на това да се движите в последните трендове, може да не експериментирате, а да се доверите на добре познатите и любими аромати и класически парфюми, които все още се намират тук и там по парфюмериите.
Ако обаче искате да сте в крак с модата, ако искате да направите актуален подарък от парфюм или пък искате да опитате нещо ново, можете да се ориентирате към следните няколко парфюма:
• Новият парфюм на Nina Ricci - Les Délices de Nina с плодов аромат и апетитното ухание на яогодов бонбон.
• Продължението на успешният Versace Eros за жените Pour Femme, което предлага композиция от невероятното съчетание между бели цветя, нар, плодове и дървесни нотки.
• И един аромат за мъжете от Davidoff новият The Brilliant Game, продължение на Davidoff The Game.
Намерих още много парфюми в този сайт които са подходящи за Коледа 2014-та и които дори можете да си закупите с намаление преди празника!

Подобни статии

Ботуши за Коледа - точното попадение за дамски подарък!

Ботуши за Коледа - точното попадение за дамски подарък!

Коледните празници са само след 35 дни, а вие сте мачо и искате да зарадвате половинката си? Чудите се какво да и купите за светлия празник?...

4 нови великолепни парфюма за Февруари

4 нови великолепни парфюма за Февруари

Като говорим за новите парфюми...Днес няма да говорим за всички най-нови парфюми а ще говорим за 4-те най-забележителни аромата които са пре...

6 парфюма за лято 2014 за които трябва да чуете!

6 парфюма за лято 2014 за които трябва да чуете!

Научихте ли какви са последните тенденции при парфюмите за лято 2014?Ами все още картината не се е изяснила напълно, но от множеството парфю...

Как да изберем подходяща блиндирана врата за своя дом?

Как да изберем подходяща блиндирана врата за своя дом?

Всеобщо мнение е, че една врата трябва да бъде качествена, но и същевременно да бъде на достъпна цена. Всеки клиент предпочита евтино и здр...

Как да изберем филм за коледа

Как да изберем филм за коледа

Коледа и Бъдни Вечер наближават, и ние трябва да планираме как ще си прекараме почивката в празничните дни. Обикновено по Коледа се събираме...

Mika Nikova

Mika Nikova

12 публикации

Публикувано
Публикувано

15.12.2014

Обновено
Обновено

07.12.2014

Прочетено
Прочетено

1505

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия