Бърз заем без лихва в България – възможно ли е това?

Бърз заем без лихва в България – възможно ли е това?
През последните няколко години на българския финансов хоризонт се появиха множество компании, които се опитват да предложат доста по-опростени условия при кандидатстването за бърз кредит.

 

През последните няколко години на българския финансов хоризонт се появиха множество компании, които се опитват да предложат доста по-опростени условия при кандидатстването за бърз кредит. Този подход се наложи след като банките спряха да изпълняват своята социална функция и да бъдат финансов стабилизатор на родното домакинство.
Бързите заеми доста се развиха през настоящата година. Все повече компании за отпускане на пари на заем дават възможност на потребителите си да кандидатстват за заем, без да се налага да предоставят документ за доказване на доходи. Достатъчно е само да разполагате със собствена лична карта и да сте на възраст над 18 години и разбира се да имате желание за получаване на пари на заем.
Едно от последните нововъведения на тези изключително гъвкави кредитни компании е възможността, която те предоставиха на потребителите да кандидатстват за бърз заем онлайн директно от своя дом или от своето работно място, без да се налага да се разкарват по офиси. Вече само за няколко минути можете да получите нужния положителен отговор след кратко попълване на електронен формуляр и изпращането му до служители на компанията.
Конкуренцията в нишата се засили изключително много и лидерите сред кредитните компании не желаят да губят своите позиции и доверието на техните клиенти. Това предразположи развитие на все по-клиентски ориентирани възможности и опции.
С едни гърди напред се оказа компанията за отпускане на бързи кредити онлайн –Credissimo, която съвсем скоро предостави възможност на своите клиенти да се възползват от нещо, което беше нечувано за България до този момент, а именно безлихвен бърз кредит. Какво по-добро от това да получиш нужните средства само срещу лична карта, в рамките на един час и да не плащаш лихва за тях.
Все пак има няколко условия, но те са съвсем лесно изпълними. Ако сте нов клиент на компанията, то можете да сте сигурни, че ще ги изпълните. Безлихвен кредит се отпуска, ако това е вашата 1,8,16 и т.н. молба за пари на заем. Размера на сумата е до 399 лева, а срока за безлихвено погасяване 15 дни, като имате възможност при проблем да го удължите, без да заплащате лихва за първите 15 дни.

Категории

Разни

Коментари за Бърз заем без лихва в България – възможно ли е това?

 1. 1.

  Имате ли нужда от спешен заем, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри вашия бизнес? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? Били ли сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Търсене не повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото !! ние даваме кредити на фирми, частни лица и физически лица при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. Можете да се свържете с нас чрез електронна поща чрез: (ivanaluka04@gmail.com)

  ПРИЛАГАНЕ НА ДАННИ

  1) Име ...........................
  2) Държава .......................
  3) Адрес ......................
  4) Пол ........................
  5) Семейно положение .............
  6) Професия ................
  7) Телефон ...........
  8) позиция на мястото на работа .....
  9) месечен доход ....................
  10) Размер на кредита .........
  11) продължителността на кредита .....
  12) Цел на кредита ..................
  13) Дата на раждане ........................

  Благодаря.

 2. 2.

  оферти за кредит

Подобни статии

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Бързи заеми за студенти: Квартира

Бързи заеми за студенти: Квартира

Живота на един студент в България е изпълнен с перипетии. Освен, че се налага сам да се справя в живота далеч от бащиното огнище, то често т...

Специфика на бързите кредити

Специфика на бързите кредити

  В последно време в нишата на потребителските кредити трайно се настаниха фирмите предоставящи бързи кредити за отпускането на които не се...

Недостатъци на бързите кредити

Недостатъци на бързите кредити

Защо да се замислим преди да изтеглим бърз заемПостоянно се рекламират и лансират различни кредитни продукти. Обикновено акцента се поставя ...

Инвест Пойнт България - Какво е франчайзинг и как работи?

Инвест Пойнт България - Какво е франчайзинг и как работи?

  Ако си мислите, че франчайзингът се е появил като форма на развитие на бизнес в началото на нашия век, много се лъжете. Историята му...

Деляна Антонова

Деляна Антонова

23 публикации

Публикувано
Публикувано

19.07.2012

Обновено
Обновено

11.08.2015

Прочетено
Прочетено

1238

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия