Анатомични и ергономични ученически раници 2014

Анатомични и ергономични ученически раници 2014
Как да изберем ученическа раница - ергономична, ортопедична, анатомична. Предложения на водещи производители за учебна година 2014.

Анатомична раница – трябва ли да купим?

Изборът на раница за малките - първокласници и ученици до 4-ти клас често е насочен към анатомичните и ергономичните модели предлагани от производителите. Анатомичните и ергономични раници са предпочитани, заради удобството и правилността на носене. Независимо с каква система или функционалност са – те предлагат най-често някоя или няколко от следните екстри:

  • твърд гръб – с една или няколко метални шини
  • твърдо дъно с крачета или без
  • меки и широки презрамки
  • гръден колан
  • регулиране на презрамките на няколко места
  • твърди бордове – тип кутия
  • промяна на височината на презрамките
  • Дишащ гръб с по-дебела пяна и мрежеста материя често със специална материя.

Комбинацията от някои от тези екстри, както и здравината – правят анатомичните раници предпочитани, въпреки техните по-високи цени. Това дава и почти еднозначен отговор на въпроса – ДА. Но след него възникват и въпросите – Каква марка ученически раници да изберем? Колко пари е нормално да отделим за такава раница.

Ето и отговорите от експерта – Moliv.bg:

Раници herlitz – предлагат модели анатомични раници за ученици в началните класове, както и анатомични раници за тийнейджъри. Диапазона на цените е от 90 лв за серията Smart – до 200 лв за серията Flexi. Препоръчваме Ви тази марка ако средствата за Вас не са проблем, а качеството е от първостепенно значение.

Раници Pulse – голямо разнообразие на раници за тийнейджъри, имат и раници за първокласници. Цените за анатомичните модели започват от около 70 лв. Ако желаете практичност може до се насочите към моделите 2 в 1 които също са анатомични.

Раници Modan – израелска марка с над 30 години опит. Предлагат ергономични раници за деца в 1-4 клас с уникална пружинираща система. Много здрави и от качествени материи. Цените са около 120 лв.

Раници Explore – по-голмият брат на Modan – раници за тийнейджъри с ергономичен гръб и функция 2 раници в една. Като бонус тийнейджърите получават и страхотен ключодържател.
Цените са около 100 – 105 лв.

Раници Yaygan – чудесни предложения от турския производител, които покриват 2 важни условия – вашето да е здравословно и ергономично и на децата – да е с любимите им герои от анимациите. Тази година можете да закупите раници с Minnie Mouse и WinX.

Предлагаме и още няколко модела на водещи производители, които може да разгледати в нашия онлайн магазин. В някоя от следващите статии ще обърнем внимание повече на раниците, чантите и пособията, които са интересни и удобни, особено на спортните раници. За всички фенове сме приготвили раници на Barcelona, Real Madrid, Juventus.

Ако искате още информация или сте готови за пазаруване посетете ни на www.moliv.bg

Снимки на някои модели ергономични или анатомични раници презлагани в Moliv.bg

Ето и видео за раниците Pulse

Подобни статии

Ето кои ще са най-търсените пластични процедури на 2014-а!

Ето кои ще са най-търсените пластични процедури на 2014-а!

Ето кои ще са най-търсените пластични процедури на 2014-а!Най-желаната пластична процедура през новата година ще е …литотрипсията. На добро ...

Ефективна мрежа от връзки и през 2014

Ефективна мрежа от връзки и през 2014

  Изграждането на мрежа от връзки е един от най-ефективните планове, в които се развива SEO оптимизацията. 2014 г. ще бъде белязана от мн...

Наранявания на опорно-двигателния апарат

Наранявания на опорно-двигателния апарат

СЧУПВАНЕ Счупването представлява частично или пълно нарушение целостта на някоя кост, предизвикано от бързо действуваща сила. От значение...

Пиелонефрит

Пиелонефрит

Пиелонефритът е инфекциозно възпалително заболяване на бъбречната тъкан и на лигавицата на бъбречните легенчета. В редица случаи болестният ...

Импрегниране на текстилни изделия против дъжд

Импрегниране на текстилни изделия против дъжд

Рецепта № 411. Импрегниране на памучни тъкани и плат за палаткиПамучни тъкани, плат за палатки и изтрити палатки се им-прегнират, като се по...

Димитър Николов

Димитър Николов

4 публикации

Публикувано
Публикувано

01.09.2014

Обновено
Обновено

01.09.2014

Прочетено
Прочетено

13769

Нередност Докладвай за нередност
2 харесват, 1 не харесват
Публикувай статия