Как да се запишем на курсове по английски език?

Полезна и практична информация за всеки, който иска да посещава курсове по английски език.

Английският език е глобален език. Все повече хора осъзнават нуждата от разширени позначние по английски език. Британския е способен да помогне както в личния, така и в професионалния живот. Много често се налага да общуваме с чужденци дори тук, в собстената ни държава. Излишно е също така да споменаваме, че ако човек отиде на екскурзия в чужбина най-важното нещо за него е да знае английски език. 

От друга страна, много професионалисти са осъзнали предимствата на английския на работното си място. Нима една бизнес среща с чуждестранни партньори би протекла нормално, ако не знаете английски? Едва ли. 

Много хора осъзнават предимствата, но знаят ли те как да се запиша на курс по английски език? Оказва се, че много не са наясно. И то не защото не могат да отидат в първия езиков център, за който се сетят. Важно е самите кандидати да са наясно защо го правят. Тоест, каква е тяхната цел.

Най-важното нещо, което трябва всеки сам да определи за себе си е каква не неговата цел. Ето няколко примерни цели:

1. Подобряване на оценките за текущия срок (за ученици);

2. Подобряване на общия успех за всички години от периода на обучение в началното училище или гимназията (за ученици). Тази цел изисква системно посещение на курсове по английски.

3. Полагане на изпити за специфични сертификати като TOEFL, SAT или сертификатите, издавани от престижния международно признат университет в Англия Cambridge.

4. Повишаване на способностите за вербална комуникация в ежедневния живот.

5. Усвояване на специфичен бизнес английски.

6. Повишаване уменията за писмена бизнес кореспонденция. 

 

Когато човек е наясно какво точно иска да постигне, тогава той може да реши какъв курс по английски език да посети, защото в някои случаи индивидуалната подготовка е най-доброто решения, докато в други - уроци по английски в група могат да му осигурят максимални резултати. Ето и един пример:

Ако кандидат-студент желае да се яви на TOEFL изпит, от което да зависи обучението му след гимназията, в западен университет например, за него е най-добре да посещава индивидуални курсове. Там ще му бъде отделено достатъчно персонално време и той ще може да се подготви добре за изпита. На другия полюс е работещ човек, който има нужда от по-добри умения за воденете на устни преговори с чужденци. За такъв тип хора обучението в група е по-добрия избор, защото в група е възможно провеждането на спонтанни диалози с другите курсисти. Така всеки от тях участва в симулация, в импровизация, която носи безценен опит.

За повече информация относно всякакви типове курсове по английски, посетете https://www.davitoz.org/kursove%20po%20anglijski.html . Езиков център Davitoz покрива всички форми на обучение по английски език и опитните специалисти и преподаватели имат наистина внимателен подход към всеки човек, защото тяхнаха цел е една единствена - високо качество на обучение и приемлива цена на курсовете.

Категории

Разни

Подобни статии

Школа за курсове по английски език

Школа за курсове по английски език

В днешно време голяма част Българи желаят да запишат курсове по английски език и това не е никак случайно. Всички по-големи фирми в различни...

Какво е онлайн езиково обучение ?

Какво е онлайн езиково обучение ?

      Представяме ви един нов и много полезен начин за учене – чрез Интернет. Мрежата и компютрите са достъпни, широко разпространени и поле...

Езиков лагер – обучение и планинска забава в едно

Езиков лагер – обучение и планинска забава в едно

Детската възраст е подходящ период да се усвоят подобни ключови умения, които ще са от полза през целия живот. През тази година децата се о...

Защо да запишем курсове по английски?

Защо да запишем курсове по английски?

Английският е един от най-широко използваните в световен мащаб езици и е оказал значително въздействие върху много хора по земното кълбо с в...

Курсове по английски език онлайн

Курсове по английски език онлайн

Онлайн обучението по английски при Давитоз е както приятно, така и полезно. Пести се време, а ефектът е като при конвенционален езиков курс ...

Анонимен

Анонимен

1 публикации

Публикувано
Публикувано

17.03.2016

Обновено
Обновено

08.03.2016

Прочетено
Прочетено

975

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия