Видове футболни залози предлагани от водещите букмейкъри

Видове футболни залози предлагани от водещите букмейкъри
Лидерите в онлайн залозите предлагат на своите клиенти невероятно разнообразие от залози за футболни срещи. От най-популярният залог за краен изход, до нестандартни събития, като брой корнери и др.

Футболни залози за краен изход

Най-обичаният и гледан спорт в всета е цар футбол. Много хора се вълнуват от този спорт и го гледат редовно. Футболни залози за краен изход са най-разпростанения вид залог. При тях играчите трябва да предвидят крайният изход на срещата след изиграването на пълните 90 минути. Възможните изходи тук са три: победа за домакина на срещата (1); равенство (Х) и победа за госта в срещата (2). Този вид залози се предлага от абсолютно всички букмейкъри и именно тук се отчитат най-големите обороти. Водещите компании предлагат близки коефициенти, но все пак има раминавания между отделните букмейкъри, така че преди да поставите залога си сравнете предлаганите коефициенти.

Футболни залози за Азиатски Хендикап

В последните години особено голяма популярност придобиват един нов вид футболни залози. Това е т.н. Азиатски Хендикап. Този вид залози дава определено голово предимство на един от двата отбора. Любопитна подробност е, че това голово предимство не е цяло цисло. То може да бъде например 0.5 гола; 1.5 гола; 2.5 гола и т.н. При този вид залози възможните изходи от три стават два. Това се дължи именно на факта, че головото предимство не е цяло цисло. Ако например е зададено голово предимство от 0.5 гола за домакина в срещата, при единица или равенство печели домакина. Вторият възможен изход е победа за госта независимо с какъв резултат. 

В последно време популярност набира и един друг вид Азиатски Хендикап с четвъртинки. Тук головото предимство може да бъде 0.25; 0.75; 1.25; 1.75 и т.н. При този вид залог се прави един вид малка застраховка, заложената сума се разделя на две половини.

Футболни залози за точен резултат

Много популярен вид залози при който с малка сума могат да се реализират страхотни печалби. Възможните изходи тук са много. Например 1:0; 0:0; 0:1; 1:1; 2:1; 2:2; 1:2 и т.н. Поради големия брой възможни изходи и коефициентите тук са чувствително по-високи. За да  правите футболни залози на точен резултат се иака наистина много опит в тази сфера и отлично познаване на отборите, които ще играят. Информацията събрана преди началото на срещата е ключов фактор на успеха. Моя съвет към вас е да не залагате много големи суми на такъв вид залози, защото шанса да познаете тук е чувствително по-малък. 

Футболни залози за Първо полувреме/Краен изход

Много популярен вид залози при който трябва да се познае изхода на срещата след първите 45 минути и крайният изход. Възможните изходи тук са девет:

1/1; 1/Х; 1/2

Х/Х; Х/1; Х/2

2/2; 2/Х; 2/1

Коефициентите тук са чувствително по-големи отколкото за краен изход, особено когато имаме т.н "обръщачка 1/2 или 2/1. Риска тук обаче е доста по-голям и вероятността да познаете такъв изход доста по-малка. Затова големи залози тук не са за препоръчване. За да пускате такива футболни залози трябва да имате солидни познания за моментното състояние на отборите и разбира се известна доза късмет.

Футболни залози за брой корнери в срещата

Един от интересните залози предлагани от всички водещи букмейкъри е този за брой изпълнени корнери от двата отбора в конкретната среща. Това не е от най-популярните футболни залози, но много играчи се възползват от това малко нестандартно предложение. Обикновено букмейкърите задават някаква граница от корнери, например 12.5 и вие трябва да познаете дали общия брой на ъгловите удари ще е над или под тази бройка. Друг вариант е да заложите точно на определен брой корнери, например 11. Тук вероятността за успех е много по-малка, но и възможната печалба е много по-голяма.

Подобни статии

Как да си изберем правилното място за футболни залози

Как да си изберем правилното място за футболни залози

Ако сте любител на футбола и наблюдавате редовно футболни срещи сигурно ви се е приисквало да си пробвате късмета и знанията и да заложите н...

Залози в bet365.com

Залози в bet365.com

Един от най - добрите онлайн букмейкъри на пазара. Те се превърнаха в един от най - ползваните и предпочитани онлайн букмейкъри в България а...

Футболни залози- печелете, докато се забавлявате

Футболни залози- печелете, докато се забавлявате

  Ако сте ентусиазирани фенове на футбола, винаги можете да се забавлявате с любимия си спорт и да печелите пари. Как? Като правите фут...

Футболни прогнози

Футболни прогнози

Футболните прогнози предлагани в различните интернет сайтове са един отличен начин за феновете на футбола да припечелят някой лев допълнител...

Най-важните видове фитнес уреди

Най-важните видове фитнес уреди

Фитнес уредите са станали повече от модерни в днешни дни, тъй като повечето от хoрата днес са зaгрижени за здрaвето си. Увеличеният брой на ...

futbolnizalozi

futbolnizalozi

2 публикации

Публикувано
Публикувано

09.04.2012

Обновено
Обновено

08.01.2013

Прочетено
Прочетено

735

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия