Предимства и недостатъци на хартиените торби

Всичко което трябва да знаете за хартиените торби - изброени предимства и недостатъци.

 

В тази статия искам да ви запозная с предимставата и недостатъците на хартиените торби. Всеки търговец знае, че опаковката продава, но не всеки знае, че след като клиент закупи дадена стока, най-важното е той да остане доволен. Един от начините да стане това е като му предложите приятна емоция с качествена торбичка, в която да сложи покупката си. Представете си ситуация да си купите например парфюм за 100 лева и ви го дадат в найлонова торбичка от 5 стотиники. Какъв ще бъде резултата – разочарование. Сега си представете същата ситуация обаче този път получавате парфюма в луксозна хартиена торбичка с уникално рекламно послание и стилен дизайн. Тук резултата ще е коренно различен. Клиента ще е доволен и има голяма вероятност той да купи отново от вас.

Сега нека да изброим някои от предимставата на хартиените торбички.

  • Екологични – няма да как да не забележите че те всъщност се изработват от хартия и пазаят околната среда. За разлика от пластмасовите, които се разграждат хиляди години и са огромен източник на замърсяване.
  • Готови за многократна употреба – може би знаете но все пак да го кажем. Една такава торба може да се изпозлва многократно. Това е така, защото са здрави, имат удобни дръжки и повечето случаи имат готин дизайн.
  • Носят рекламно послание – едно от най-важните качества за търговците е, че вашите клиенти се превръщат в ходеща реклама когато носят вашите торбички с тях.
  • Универсални размери – хартиените торби не се продават „на кило", а се правят по поръчка според изискванията на клиента. Това означава, че може да си поръчате малки, средни, големи, квадратни, правоъгълни или точни такива от каквито имате нужда.

След като изброихме част от предимстава, все пак трябва да обърнем и малко внимание на недостатъците. За наша огромна радост успяхме да се сетим само за един недостатък:

  • Цената – пластичните торбички обикновено струват между 2 и 20 стотинки, което ги прави много приемливи за разлика от хартиените, които са на цени между 25 стотинки и 1 лев.

Като заключение мога да кажа че хартиените торби са наистина добра инвестиция. Получавате безплатна ходеща реклама, повече доволни клиенти и разбира се повече печалба. Може да разгледате нашите предложения за изработка на хартиени торби на адрес ElitMK.com и да добиете представа за цени, размери, материали и други.

Подобни статии

Какви методи има за плащане при пазаруване в интернет в България, предимства и недостатъци на всеки от тях

Какви методи има за плащане при пазаруване в интернет в България, предимства и недостатъци на всеки от тях

Как да плащам онлайн!През 2020-та година у нас са пазарували онлайн близо 1 милион и 600 хиляди потребители. Това е значителен ръст спрямо п...

Предимства и недостатъци на видовете мазилки

Предимства и недостатъци на видовете мазилки

Колкото и да е тегаво грубото строителство, рано или късно слагаш изолацията, мажеш теракола и... идва ред на мазилките! С това стартира сле...

Зелени резитби, връзване и подпорни системи за  лозите

Зелени резитби, връзване и подпорни системи за лозите

Филизене | Прищипване | Кършене | Колтучено | Колцуване | Прореждане | Подпорни системи Необходимо ли е да се филизят лозите Премахванет...

Как трябва да се използува площта в овощните градини

Как трябва да се използува площта в овощните градини

Защо е необходимо поддържането на почвената повърхност в овощните градини? Поддържането на почвената повърхност в овощните градини съобразн...

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

По какъв начин и с какви средства може да се предпазят овощните градини от болести, неприятели и плевели

Какви методи за борба се прилагат срещу болестите и неприятелите по овощните растения? Борбата с болестите и неприятелите по овощните расте...

Alek1983

Alek1983

9 публикации

Публикувано
Публикувано

28.01.2015

Обновено
Обновено

30.01.2015

Прочетено
Прочетено

2204

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия