Правилен избор при покупката на бижута от MIssWish.bg

Правилен избор при покупката на бижута от  MIssWish.bg
Стилни бижута и аксесоари от MissWish.bg В онлайн магазина ще откриете уникални и елегантни бижута за всеки вкус и повод.

Почти всеки изискан и интелигентен мъж желае да подари на своята половинка, подарък, с който да я трогне и заинтригува. Това най-често са златните накити, бижута с кристали, бижута с перли, като особено се набляга на гривни и колиета.

При влизането в онлайн бижутерски магазин изборът ни е вече огромен. Това е леко объркващо и може да повлияе негативно върху нашия избор.

За да изберем идеалното бижу, това е силно предизвикателство, което трябва да преодолеем без страх. Вземете правилното решение, като оцените сложността на възложената задача.

Огледайте изцяло изложените  възможности на накитите и изберете най-подходящата за своята любима, за да не се окаже след това, че вашият подарък не е от най-удачните и просто да си стои в кутията за бижута.

За да направите правилен избор на елегантни бижута от MissWish.bg - онлайн магазин за бижута с кристали, то трябва да вземете предвид следните фактори:

ü  Задължително трябва да разгледате обстойно и да се консултирате кои камъни са за предпочитане, като се вземе под внимание зодиакалния знак на любимата ви дама. Тази информация може да извлечете от множеството сайтове в интернет на подобна тематика или най-вече от консултанта в самия магазин. Въпреки всичко, отново има риск, тъй като вашето момиче може да не харесва зодиакалния си камък или както всички знаем, че на моменти жените са непредсказуеми. Но в случая най-важен е жестът.

ü  Задължително обърнете внимание на каратите на купуваната от вас златна гривнa или колие. На запад много рядко се среща 24-каратово злато, докато в източните страни то е доста срещано. Бижутата, изработени от 24-каратово злато, са ковки, но много лесно се повреждат, като повърхността им се надрасква с голяма лекота.

ü  Голяма част от сплавите със злато е между 14 и 18 карата. В случай, че каратите са по-малко от 14, бъдете изключително предпазливи, тъй като примесите правят бижуто твърдо и лесно чупливо. Допълнително към това блясъкът и гланца намаляват.

За да впечатлите наистина вашата дама, нашата препоръка е, направете подаръка си уникален. Изберете подходящ модел столно бижу било то гривна, колие, обеци с два цвята - бяло и жълто.

Бижутата от два цвята представляват майсторска оплетка на цветовете от злато, но в никакъв случай сплав от двете.

Положителното при това бижу е, че то лесно би могло да бъде съчетано с други накити.

Трябва също така да споменем, че изделията от злато биват два вида – първият вид са масивни, а вторият – кухи. Тези, които са изработени от масивно злато, са доста по-скъпи, но пък здравината им е много по-голяма.

Но какво значение имат тук парите, след като сте се заредили с желание, доза търпение и голям ентусиазъм, за да потърсите, намерите, купите и подарите на своята дама един толкова красив и възбуждащ подарък.

Пожелайте си бижу в MissWish.bg

Подобни статии

Онлайн магазини „Сваровски“

Онлайн магазини „Сваровски“

Как да изберем интернет магазин за бижута Сваровски Представителките на нежният пол могат да се радват на огромно разнообразие от цветове...

Пазаруване онлайн на модна бижутерия

Пазаруване онлайн на модна бижутерия

Пазаруването онлайн на модна бижутерия набира все по голяма сила, това е така поради ред причини. Най-добрата характеристика на онлайн маг...

Как да се грижим за бижутата си

Как да се грижим за бижутата си

Как да се грижим за бижутата си Радост, красота, надежда, порив към елегантността и модата, това са само част от асоциациите, които ни ...

Правилният избор на бижута според облеклото

Правилният избор на бижута според облеклото

За всяка дама е от особено значение роклята, която избира да е добре съчетана с различните аксесоари. Една визия никога не би изглеждала тол...

Основните училища – съвети за правилен избор

Основните училища – съвети за правилен избор

Базовите познания, които подрастващите получават в основните училища са основата, върху която се гради тяхното бъдеще. Обучението през тези ...

MIssWish

MIssWish

1 публикации

Публикувано
Публикувано

28.01.2015

Обновено
Обновено

26.01.2015

Прочетено
Прочетено

1634

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия