Най-разпространените подслушвателни устройства

Най-разпространените подслушвателни устройства
Ползването на подслушвателни устройства стана съвсем обичайно нещо напоследък. На пазара свободно се предлагат всякакви видове подслушвателни устройства – кое от кое по усъвършенствано и на конкурен

Ползването на подслушвателни устройства стана съвсем обичайно нещо напоследък.

На пазара свободно се предлагат всякакви видове подслушвателни устройства – кое от кое по усъвършенствано и на конкурентна цена. Като че ли се стимулира използването им? Нима е възможно?
Светът, който ни заобикаля, стана все по-несигурен и подозрителен. Хората търсят начини да се презастраховат и предпазят от съмнителни лица и взаимоотношения. Не зависимо дали това се отнася до работна среда или частния живот.

Ако сте на път да си закупите едно или повече подслушвателни устройства, първо ще е нужно да се запознаете с най-разпространените видове и да разберете защо именно те се купуват най-много.  Има няколко основни качества, които трябва да следите, за да се уверите, че закупувате качествено подслушватлно устройство на добра цена.

Разгледаните устройства можете да откриете на този адрес: https://spy-secrets.com

Най-важните функции на подслушвателните устройства

     Обхват на звука

За да са надеждни подслушвателните устройства, е много важно  да могат да обхващат достатъчно голям периметър на звукоулавяне. Все пак най-важното им предназначение е да подслушват добре и всичко.

     Микрофон и качество на звуковъзпроизводството

Микрофонът е другият важен елемент в подслушвателните устройства. Той трябва да може да улавя и най-тихия звук с високо качество на възпроизводство.

     Издръжливост на батерията

За да не се провали мисията Ви, подслушвателните устройства трябва да имат батерии с дълъг живот и режим на работа. Никак няма да е приятно точно по средата на важния за Вас разговор, устройството да спре да работи.

 

Видове подслушвателни устройства

Кои са най-търсените видове подслушвателни устройства? Това ще Ви насочи много лесно относно качеството и ефективността на функциите им.

1)     Gsm подслушвателни устройства

Какво представляват те? Най-общо, те са един „събеседник - фантом“, който „Ви се обажда“, когато трябва да Ви „предаде“ важен разговор. Може и в обратна посока – Вие „му се обаждате“ и той започва да предава.

Схемата на работа на тези подслушвателни устройства е проста. Нужна е сим карта и мобилен телефон. При обаждане на номера на тази карта, устройството се активира и предава случващото се наоколо. Нужно е телефонът да бъде само на безшумен режим. Ползва се gsm мрежата на всеки от наличните оператори.  Подслушвателят може да се активира и сам - при улавяне на звук. В момента, в който улови такъв, „телефонът“ ще Ви се обади. Има gps за проследяване от 30 до 1000 м. Има функция за изпращане на смс до Ваш номер, за да знаете къде се намира обектът. Обхватът на микрофона е 10 метра. Това е доста повече от една стая разстояние.

Време на работа при запис – 5 часа. Време на работа на стендбай режим – до 3 дни.

2) USB подслушвателни устройства

Изглеждат и функционират като обикновена флашка, а в същото време са доста ефективни подслушвателни устройства. Представляват аудио рекордери, снабдени с два микрофона, които са изключително чувствителни. Могат да уловят дори шепот. При напълно заредено положение, подслушвателното устройство може да работи 15 часа.

Активира се при засичане на глас и автоматично започва да записва. Някои USB подслушвателни устройства са по-опростени и се активират ръчно – с активиране на бутон. А тук активацията е автоматична – при улавяне на гласов звук. Мястото в паметта е 4 гигабайта – предостатъчно за запис около 48 часа.

2)      подслушвателни устройства за стени

 

Това са устройства, които се поставят на стената към стаята, в която искате да слушате. Можете да подслушвате случващото се в реално време като само сложете слушалките от комплекта.

Видовете подслушвателни устройства за стена са разнообразни, но общата им функция е една – поставени на стена, те Ви позволяват да слушате случващото се оттатък.

Едно от най-разпространените устройства е това микро устройство, което е достатъчно малко, за да не бъде забелязано и достатъчно ефективно, за да постигне целта. То улавя звукови сигнали и се активира автоматично. С помощта на потенциометър, можете да контролирате нивата на звука. 

Подобни статии

Всичко за охлаждащите вентилатори в лаптоп

Всичко за охлаждащите вентилатори в лаптоп

Всичко за охлаждащите вентилатори в лаптопВсеки преносим компютър има поне един, а в повечето случаи и повече вентилатори. Изборът на тази ч...

КАК ДА ПРЕТЪРСИМ ХОТЕЛСКАТА СИ СТАЯ ЗА ШПИОНСКА КАМЕРА?

КАК ДА ПРЕТЪРСИМ ХОТЕЛСКАТА СИ СТАЯ ЗА ШПИОНСКА КАМЕРА?

КАК ДА ПРЕТЪРСИМ ХОТЕЛСКАТА СИ СТАЯ ЗА ШПИОНСКА КАМЕРА?За жалост, когато сме на хотел, не е сигурно дали сме насаме със себе си в стаята. Ка...

Умни устройства

Умни устройства

Умно осветлениеСтрува ни се, че осветлението е просто нещо. Спомнете си по колко пъти на ден трябва да ставате, за да включите една или друг...

Компютър

Компютър

Какво е Компютър ? Компютърът е сложна изчислителна машина, състояща се от отделни модули, чието общо предназначение е обработка на и...

Съдови заболявания на централната нервна система

Съдови заболявания на централната нервна система

Съдовите заболявания на централната нервна система са едни от най-разпространените понастоящем. Широкото разпространение на хипертоничната б...

bobbykolev

bobbykolev

4 публикации

Публикувано
Публикувано

16.11.2016

Обновено
Обновено

01.11.2016

Прочетено
Прочетено

1854

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия