Най-добрите достъпни марки за мъжки часовници

Най-добрите достъпни марки за мъжки часовници
Кои масови брандове ръчни часовници произвеждат едни от най-сполучливите модели мъжки часовници.

Най-запомнящите се по дизайн мъжки часовници

Преди всеки казваше "получавате това, за което плащате", когато ставаше въпрос за ръчни часовници, както по отношение на качеството, така и по отношение на престижа. Добавянето на няколко хилядарки не само означаваше, че ще получите прилична механика, но и немалко похвали и изумени погледи за известната марка часовник на китката ви.
Може да обвиним японците за пренасищане на пазара с евтини часовници, захранвани с батерии по време на Кварцовата криза от 70-те и началото на 80-те години на миналия век. Всичко под £1000 се считаше за недостойно за носене. За щастие, поне за банковата ви сметка, това вече не е вярно.
Дали това е, защото кварцът стана популярен или производителите на мъжки часовници осъзнаха, че не всички, които имат интерес към часовниците са готови да финансират процъфтяващата си мания, но някои интересни неща започнаха да се случват в по-ниския ценови диапазон.
Както при всяко търсене на изгодна сделка, трябва да знаете къде да търсите и на кои марки да заложите, но ако го правите, може да имате шанс да си набавите целия си арсенал от часовници за половината от цената на Omega Speedmaster.
Не говорим само за кварцови часовници от модните къщи - въпреки че там има някои сериозно привлекателно стилове. Ние говорим за дизайнерски часовници, дори и от швейцарски марки.
Няма да се налага да претърсвате интернет пространството за еквивалента на гаражна разпродажба, за да намерите тези скрити находки. Просто прочетете тази полезна статия за часовникарските марки, които имат достъпни, но качествени предложения.
Tissot
Бивша част от Swatch Group, тази марка е стандарт, когато става въпрос за избор и стойност за парите си. Можете да си набавите целия си "гардероб" от часовници от колекциите за под £300 и, тъй като марката създава иновации от далечната 1853 г., можете да бъдете сигурни, че купувате истински шедьовър.
Искате елегантен часовник? Опитайте серията Tradition. Търсите масивен часовник? Не търсете повече, а разгледайте линията Chrono XL. Можете дори да получите автоматично захранване от механизъм на Swatch Group - Swissmatic. Всичко е от такова качество, че не чувствате, че правите компромиси.
Seiko
Като се има предвид, че тази японска марка култивира собствен кварц за батерийните си часовници и се гордее с това, че прави всичко в компанията, фактът, че можете да получите някой от нейните часовници за под £ 300 изглежда като бонус. Seiko обаче се отличава с тази цена.
Благодарение на по-разумните цени на японските механизми в сравнение с швейцарските им колеги, можете да осигурите стилна стоманена автоматика за по-малко от £200, докато нейната новаторска кинетична технология означава притежаване на кварцов часовник, който никога не се нуждае от смяна на батерията. Всеки часовник е също така изработен по естетичен начин отвъд цената му.
Casio
Може да знаете Casio, заради позлатения им цифров часовник, който получи не много добра репутация през първото десетилетие на 21 век, но ако съдим марката само заради този модел, сериозно ще подценявам това, което тя може да предложи.
Ретро носталгията е все още там - в сбирката си Retro колекция - но можете също така да се докоснете до световно време, Bluetooth хибриди и функции, подходящи за гмуркане. Мислете за марката като за едно гише за всичките ви изисквания за часовник - от дигитален до елегантен.
G-Shock
Мускулестият братовчед на Casio е на повече от 30 години, но очарованието му със сигурност не е намаляло. Когато за първи път е създаден от инженера на Casio Кикуо Ибе, продажната му сила бе, че има 10-годишен живот на батерията, водоустойчив е до 10 бара (100 м) и ще оцелее след падане от 10 м на твърда повърхност (Ибе тествал 200 прототипа от триетажни прозорци и покриви).
Три десетилетия по-късно, това все още е дизайн, който може да отнесе малко биене, когато става въпрос за издръжливост. Но сега той идва с редица добавени екстри от полезните - световно време, автоматичен календар и аларми - до по-специалните като показване данни за луната и таймери за яхти.
Timex
Timex се счита за марката часовници, с които всеки човек може да се припознае. Исторически той станал известен с определен вид общоамериканска надеждност - Джордж Буш-младши носеше такъв, вероятно за да разсее американските гласоподаватели от неговия по-горен социален статус - но наскоро той придоби известна ретро привлекателност.
През 2017 г. Timex си сътрудничи с Mr Porter (известен продавач на мъжко облекло) за ограничено време за три специални издания, вдъхновени от военните стилове около ерата Виетнам, докато модели като Easy Reader и Weekender се виждат на китката на интересно облечени мъже от Лондон до Токио.
От впечатляващо сложния вид на хроноса до елегантната си миланска гривна Fairfield, носталгичният език на Timex блести и точно затова хората продължават да го носят.
Swatch
Той е създаден, за да бъде най-евтиният часовник на пазара и има име, което съчетава думите „швейцарски" и „часовник" - не е най-доброто удостоверение за дълготраен успех. Но хей, удивително е колко много път е изминал Swatch благодарение на инжектираната пластмаса.
Отличаващото Swatch в търговията изглежда е принципа "ако можете да си го представите, можем да го направим". Марката е сътрудничила с художници и модни дизайнери, била е в челните редици на младежката култура - спонсорирала е първото световно първенство по брейкденс - и дори е имала дързостта да направи автоматичен механизъм, сглобен от роботи в часовник - моделът SISTEM51 - който може да се купи за под £110.

Вашият нов мъжки часовник от Chasovnici-bg.com

Подобни статии

Лимитирани серии часовници Limited Edition

Лимитирани серии часовници Limited Edition

Лимитирани часовнициЛимитирани серии часовници Limited EditionДа притежаваш нещо, което има ограничен тираж, носи несравнимо удоволствие, ос...

Най-купуваните марки кварцови и механични мъжки часовници

Най-купуваните марки кварцови и механични мъжки часовници

Смята се, че часовника е единствения аксесоар, който може да краси мъжката ръка.  Някои мъже го причисляват за един обикновен и не чак толко...

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването

Тенденции при онлайн пазаруването С всеки изминал ден, Интернет става все по-интегриран в редица сфери, като комуникация, информираност, ...

Как да си купим мъжки часовник?

Как да си купим мъжки часовник?

Покупка на мъжки часовникНаред със сватбения пръстен, мъжкият часовник е може би най-значимия аксесоар за един мъж. Преди да започне да разг...

Ексцентрични мъжки часовници за различни мъже

Ексцентрични мъжки часовници за различни мъже

Какви часовници харесват мъжете?Часовникарската индустрия се разделя да две големи групи според пола на потребителите – часовници за мъже и ...

chasovnici

chasovnici

12 публикации

Публикувано
Публикувано

25.07.2019

Обновено
Обновено

10.07.2019

Прочетено
Прочетено

1380

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия