Мебелите по поръчка понякога са единственото решение

Мебелите по поръчка понякога са единственото решение
В някои случаи колкото и красиви, колкото и функционални, колкото и на добра цена да са мебелите, които желаем за съжаление те не са приложими в домовете ни.

В някои случаи колкото и красиви, колкото и функционални, колкото и на добра цена да са мебелите, които желаем за съжаление те не са приложими в домовете ни. Най-честата причина е в неподходящите им размери. Апартаментите, които са на последен етаж в блокове от ново строителство предимно са със скосявания правещи мебелите със стандартни размери неприложими. Същото е положението и при последните етажи на редица къщи.

Основното предимство на мебелите по поръчка е свободата, която дават. Може да бъде направено всичко, което желае клиента, но внимавайте – има производители, които с цел да им бъде по-лесна изработката на дадена мебел ще се опитат да ви „подхлъзнат", че едва ли не щом не сте правили обзавеждане, то майсторът трябва да каже как да изглеждат мебелите, които желаете. Отстоявайте интересите си!

Скосяванията в помещенията не са неудобство изяждащо от мястото на посещенията. С правилните решения мястото между тях е възможно да бъде оползотворено напълно, а интериорът да придобие впечатляващ вид достоен за снимка в модно списание.

Функционалност

Функционалността е най-важното предимство, което трябва да дават мебелите в дома ни. От години се предлагат всевъзможни елементи служещи за улеснение като:
- машинки за плавно затваряне на вратички подходящи за всяко чекмедже или шкаф (особено за тези на високо);
- телескопични държачи позволяващи лесен достъп до дълбоки шкафове;
- скрито осветление осигуряващо перфектна видимост и на най-недостъпните места.

Нестандартно не означава недомислено

Мебелите по поръчка са нестандартни, но това не означава, че трябва да са неприложими. Основна цел при изработката им трябва да бъде (и трябва и вие да настоявате за това) стандартния размер на шкафовете, чекмеджета, ракли. Една мебел е истински успешна тогава когато обединява стандартни размери в нестандартна форма.

Красота

Покритията на всяка мебел по поръчка могат да бъдат като на стандартната, която сте харесали независимо дали сте я видели в близкия магазин, в интернет или в списание. Ако от дадена фирма твърдят, че нещо не може да бъде направено най-добре потърсете нова.

Цена

Основен недостатък на мебелите по поръчка е в по-високата им цена в сравнение с мебелите създадени на конвейер. Но не е ли така с всичко правено по поръчка?

Диалог - А | Страхотни мебели по поръчка - https://www.housemebel.com/

Подобни статии

Помощ за майката в първите седмици след раждането

Помощ за майката в първите седмици след раждането

Осигуряване на допълнителна помощ. Ако е възможно, осигурите някой да ви помага през първите няколко седмици. Ако се опитате сама да вършите...

Промени в храната на бебето

Промени в храната на бебето

Лекарят, който се грижи за вашето бебе и познава неговата храносмилатела система, е този, който трябва да ви посъветва относно тези изменени...

Развитие на вашето бебе

Развитие на вашето бебе

То повтаря цялата история на човешкото развитие. Няма нищо по-увлекателно от това да наблюдавате растежа и развитието на детето. Отначало ви...

Всичко за покупката на недвижими имоти

Всичко за покупката на недвижими имоти

Намерете отговорите на сложните въпроси! Дали това е точното време за закупуването на недвижими имоти от Imotifree.bg? Предимствата да...

Какво трябва да има добрият магазин за осветителни тела?

Какво трябва да има добрият магазин за осветителни тела?

Магазините за осветителни тела днес не са рядкост, нито обикновените, нито тези онлайн.Практически имаме възможност да си купим всичко от вс...

Georgi Brezin

Georgi Brezin

97 публикации

Публикувано
Публикувано

30.07.2014

Обновено
Обновено

29.07.2014

Прочетено
Прочетено

797

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия