Любопитни факти за годежните пръстени

Любопитни факти за годежните пръстени
Много хора се заблуждават, че годежният пръстен е изненада. В повече от половината случаи, мъжете отиват с приятелките си и избират годежния пръстен заедно.

Когато говорим за годеж, с поднасяне на годежен пръстен, има доста неща, които не знаем или не мислим, че ще се случат на нас.

Много хора се заблуждават, че годежният пръстен е изненада. В повече от половината случаи, мъжете отиват с приятелките си и избират годежния пръстен заедно. Това е гаранция, че на нея пръстенът ще и хареса и няма да иска да го сменя след това.

Много мъже се заблуждават, че трябва да поднесат годежен пръстен в месеца, когато се прави предложение за брак. В повечето случаи, всички приятели разбират новината, а чак след това се купува годежен пръстен.

Доста мъже се притесняват за това, че годежният пръстен трябва да е скъп. В САЩ, например, повечето годежни пръстени са на стойност около 5 хиляди долара. В този случай и приятелката участва в закупуването на годежен пръстен. В другите страни, всичко зависи от доходите на годеника. Цените на годежните пръстени варират в широки граници.

Потребителките на Facebook, обикновено след събитието променят статуса си в мрежата и публикуват снимки и подробности от събитието.

Съществува и заблуда, че мъжете не носят годежен пръстен. В някои страни в Латинска Америка, мъжете също носят годежни пръстени. А доста мъже в другите стари, също биха носили с удоволствие годежен пръстен.

Повечето бъдещи булки не очакват предложението и любимия ги заварва неподготвени. За други жени липсва моментът на изненадата, тъй като партньорът им ги прави съпричастни със закупуването на пръстена и в повечето случаи го избират заедно.

У нас също е широко разпространен обичаят да се подарява годежен пръстен на любимата жена. Има много бижутерийни магазини, в които се предлагат различни годежни пръстени. Разбира се, най предпочитани са златните годежни пръстени с диамант. Ако годеникът не може да си позволи голям камък, може да поръча няколко по-малки. С най-добри предложения за златни годежни пръстени е Сомаха – бижутериен магазин, в който ще ви предложат богат каталог и ще ви дадат ценни съвети. Можете да поръчате и годежен пръстен по ваш модел, за да сте сигурни, че любимата ви ще има уникален пръстен.

Коментари за Любопитни факти за годежните пръстени

  1. 1.

    Your blog provided us with valuable information to work with. I found so many interesting stuff in your blog especially it's discussion, Each & every tips of your post are awesome. I Really like this post, thanks for sharing.
    http://www.outsourcedataservices.com/back-office-support/back-office-support-services/

Подобни статии

Интересни факти за бижутата

Интересни факти за бижутата

Интересни факти за бижутатаЧудили ли сте се как се появява перлата или как възниква традицията за диаментения годежен пръстен? Имаме отговор...

Любопитни факти за топлоизолацията

Любопитни факти за топлоизолацията

Важни факти за фасадната топлоизолация Хората прибягват до полагането на външна топлоизолация, за да спестят паричен капитал от много скъ...

Как да се възползваме от неограничената слънчева енергия

Как да се възползваме от неограничената слънчева енергия

В съвременния индустриален свят добиването и доставката на енергийни ресурси придобива все по-голямо значение. Няма дейност от живота ни, ко...

Евтин хотел в София - удобството за всеки турист

Евтин хотел в София - удобството за всеки турист

 Ще си спестите много пари, ако намерите евтин хотел в София. Отделете време, за да проучите какви са условията, цените и удобствата и до ко...

Зоопортал Baubau - информация за най-малките породи кучета

Зоопортал Baubau - информация за най-малките породи кучета

 Съществува голям избор на кучета от дребни породи, но е важно добре да обмислите положителните и отрицателните качества на отделните видове...

seowebdesign

seowebdesign

27 публикации

Публикувано
Публикувано

19.04.2016

Обновено
Обновено

19.04.2016

Прочетено
Прочетено

6689

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия