Кой е създателят на ховърборд?

Кой е създателят на ховърборд?
Вероятно сте чули вече за интересната джаджа, която дава възможност за постигане на съвършен баланс.

Много интересна и популярна по света (също и у нас), няма начин да не поискате да я притежавате. Манията по иновативното устройство нараства, но малко хора си задават въпроса кой всъщност го е създал. Време е да се разровим в миналото на ховърбордите за да разберем кой е техният създател и как му е хрумнала идеята да създаде едно от най-нашумелите устройства през последните години.

Истинският създател на ховърборд е китайският иноватор Shane Chen.
За изобретението си той казва "Това е просто играчка". И в действителност е точно това. Симпатична машина, която създава много весели моменти. Освен това поставя предизвикателства пред новобранците, които тепърва се учат на баланс, преоткривайки един нов поглед над движението. Усещането е почти като полет, но не във въздуха. Който е опитвал знае, а който не е вероятно вече има желание.

Shane Chen е човек, който обича да създава нови и креатвини изобретения като ховърбордът. За жалост популярният днес балансиращ скутер не е бил толкова известен в миналото. Съответно неговият изобретател не е спечелил много от него. Всеки от вас вероятно мисли, че Shane Chen е милиардер, който бере плодовете от изобретението си. За жалост обаче не е точно така. Статистиката показва, че повечето създатели на велики изобретения са бедни, Chen е един от тях. Въпреки този не толкова хубав факт, идеята на този човек прави щастливи много хора днес. Формулата, която се е съхранила и разпространила с времето дава шанс на много хора да изразят себе си карайки ховърборд.

"Това е най-доброто ми изобретение", казва Shane Chen. Той продълждава да твори и развива идеята си, въпреки няколко не толкова успешни опита. Вероятно скоро ще разберем дали е успял да осъществи новите си идеи, а до тогава ще се радваме на сегашното - ховърбордът. Което не е никак малко!

Балансиращият скутер е копиран от много и различни компании, най-вече китайските. По тази причина той е разпространен навсякъде по света. Макар, че Chen не печели от него, за света на иновациите бордът е голям принос. Любителите на новите технологии могат да се сдобият с модерното устройство и в България още от 2015 година. Една от водещите фирми, от които можете да се сдобиете с най-нов и качествен модел ховърборд е Hovershop. Приятно балансиране!

Подобни статии

Как да отслабнем с медена диета?

Как да отслабнем с медена диета?

Как да отслабнем с медена диета?Медът може да бъде отлично диетично средство: така уверяват последователите на една нова диета. Достатъчно е...

6 нови парфюми които излязоха през Юни

6 нови парфюми които излязоха през Юни

Преди да започна с днешната статия за 6-те нови парфюми, искам да изкажа съболезнованията си към всички пострадали от наводненията които нео...

Как да организирате правилно семейния отдих

Как да организирате правилно семейния отдих

Как да организирате правилно семейния отдихВреме е да помислите за дългоочакваната семейна почивка. Това дали ще пътувате на далечна екскурз...

Ангел Евтимов

Ангел Евтимов

46 публикации

Публикувано
Публикувано

01.03.2017

Обновено
Обновено

15.02.2017

Прочетено
Прочетено

1435

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия