Какво показва дизайнът в мебелите и как да съчетаем с пода

Какво показва дизайнът в мебелите  и как да съчетаем с пода
Едно от нещата, които определят избора на мебели е техния дизайн. Той се оказва и водеща част, дори ключовият елемент по време на подбора, а за фин на обзавеждането служи пода. Ламинираните паркети да

Едно от нещата, които определят избора на мебели е техния дизайн. Той се оказва и водеща част, дори ключовият елемент по време на подбора, а за фин на обзавеждането служи пода. Ламинираните паркети дават идеална възможност за всевъзможни комбинации и съчетания.

Така например за мебелите от различни по вид материали знаем, че могат да внесат уют, здравина, изисканост. За цветовете е характерна доза настроение, което придават на стаите, но крайния финален  щрих, остава дело на дизайнерското оформление в мебелите. То от своя страна създава красотата и внася лукс и елегантност.

Стилни и изискани мебели в тон с паркета, превръщат модерния дом в още по свеж и придават изтънчен вид в множество вариации на изпълнение.

За традиционният дизайн са типични извитите елементи, което създава и богат визуален ефект. Примесени с естествена нотка или имитация на дърво, както ламината, така и целия интериор засияват.

Така например изящно резбованите мебели правят невероятно впечатление, а сложното изпълнение в дизайн е критерии за високото им качество. Такива се комбинират брилянтно с масивен паркет.

При маси от масив е типично естествените ръбове, които очертават красотата на дървото. Тежък масив в подовата настилка засилва стилното излъчване.

Много маси от дърво, представят иновативен дизайн, изобилие и вдъхновение.

По подобен начин стои въпроса за прекрасното изографисаните шарки по врати на шкафове, гардероби и чекмеджета. Те създават нужния стил, имат красиво покритие и олицетворяват прекрасна визия. За тях подходящи комбинации се правят с естествен паркет от дъб, бук, орех или имитиращи ламинати, които засилват дълбочината в шарките.

Дизайнът на мебелите може да е толкова разнообразен, колкото сме и ние самите. Изборът на мебели и подови настилки предопределя животът им, техният стил и нивата на официалност във всяко отделно помещение.

Специалистите по обзавеждане на дома и офиса, декориране на интериора и дизайнерски съчетания, съветват, че тъмните нюанси, какъвто е махагонът и видът като череша, създават тежка и консервативна атмосфера. Светлата дървесина и меките цветове навяват за стил рустик и ежедневната среда.

За много от моделите легла е характерен кралският размер, а това допълнително изгражда и говори за стилно дизайнерско изпълнение.

За дървените шкафове е типичен солидният и рустик стил. Те впечатляват с красива декорация, уникални мотиви и превъзходна дърворезба.

За спалнята също трябва да се знае, че не бива да остава не декорирана. Тук дизайнерското изпълнение трябва да е най-силно осезаемо, за да можем да релаксираме добре и да се заредим с позитивизъм.

Цялата гама от продукти за подови настилки, може да разгледате и онлайн.

 

Подобни статии

Бебето става все по-умно

Бебето става все по-умно

У възрастните доброто настроение се изразява с думи, с песен, то проличава и по израза на лицето. У новороденото това трудно може да се прец...

Спорт и гимнастика в ученическите години

Спорт и гимнастика в ученическите години

Дневния режим на ученика Минава времето на безгрижните детски игри и увлечения. Дете­то е на 7 години и училищното звънче го зове. Погл...

Гимнастика при остеохондроза и радикулит

Гимнастика при остеохондроза и радикулит

Досега ние говорихме за жени, които са, общо взето, здрави - та нали сама по себе си старостта още не е заболяване... Но поняко­га става...

Развитие на вашето бебе

Развитие на вашето бебе

То повтаря цялата история на човешкото развитие. Няма нищо по-увлекателно от това да наблюдавате растежа и развитието на детето. Отначало ви...

Поставяне на детето на гърне - Ходене по голяма нужда

Поставяне на детето на гърне - Ходене по голяма нужда

Готовността на детето за поставянето му на гърне е индивидуална и зависи от възрастта. От това, което някои хора казват, можете да добиете в...

Е. Иванова

Е. Иванова

10 публикации

Публикувано
Публикувано

05.01.2015

Обновено
Обновено

23.12.2014

Прочетено
Прочетено

1911

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия