Какви тапицерии за кола да изберем?

Какви тапицерии за кола да изберем?
С течение на времето оригиналната тапицерия на колата започва да остарява. Появяват се следи от износване, петна, мръсотия, щети от домашните любимци и слънцето. 

Това води до не добър вид на седалките и на автомобила като цяло. Въпреки това, има решение на всички тези проблеми - тапицериите за коли.

Осигурявайки максимална защита на седалките, предлагайки персонализиран външен вид на целия автомобилен интериор и скривайки съществуващите повреди, тапицериите за коли от Флексзон са отличен начин да гарантирате, че автомобилът Ви ще изглежда чист и като нов отвътре. Прочетете защо са важни тапицериите за коли и как да изберете най-подходящите:

Защитават Вашата инвестиция

Ако седалките Ви се изцапат или разлеете нещо върху тях, може да е истински трудно да ги почистите. Може да се наложи да използвате различни скъпи препарати, за да отстраните замърсяванията и петната. Ако имате домашни любимци, редовно ще трябва да използвате прахосмукачката, за да премахнете космите от тях. Освен това едва ли искате ноктите им да оставят следи по кожените Ви седалки. Мощните слънчеви лъчи, увеличени от стъклата на прозорците Ви, могат да доведат до избледняване на цветовете на тапицерията.

Всичко това прави належащо да намерите решение, което защитава Вашата инвестиция за автомобилът Ви. Тапицериите за коли осигуряват защитна бариера за всички често срещани проблеми. Вашите седалки ще бъдат в безопасност от всички видове разливи, замърсявания, щети, UV повреди и износване, помагайки Ви да поддържате стойността на превозното си средство за препродажба.

Избор на тапицериите за коли

  • Неопренови - Изработени от този висококачествен материал, тапицериите за кола от неопрен са устойчиви на температура и влага. Те предлагат максимална защита срещу увреждане от вода, замърсявания и слънчеви UV лъчи. Неопренът е идеалният вариант за любителите на офроуда и мотоциклетистите.
  • Велурени - Тази материя има плюшен външен вид. Изработена е от полиестер или памук, и подобна на кадифето, тъканта предлага изключителен комфорт, като същевременно е с меко покритие. Не дава много по отношение на водоустойчивостта, но е перфектна, ако искате стил и комфорт.
  • Кожени  - Този вариант е идеален за тези, които живеят в район с по-студен климат, но може да се окаже истински проблем през горещите месеци. Кожените тапицериите за кола не абсорбират разливи и повечето течности остават върху повърхността, което означава, че седалките Ви остават в безопасност през цялото време.
  • Платнени - перфектни за хора с активен начин на живот, платнените тапицерии за кола са популярен избор поради своите издръжливи и дълготрайни свойства. От разливи на вода до пръски от кал, тази тъкан може да издържи на непредвидими климатични промени, както и на ежедневни груби процедури. Освен че е здрав, този материал е и изключително удобен и естетически приятен. Тъй като е плътно прилепващ, пасва на седалките перфектно, като не оставя място за неудобно и непривлекателно набръчкване на плата. Така че, ако имате деца, домашни любимци или и двете, това покритие е идеална опция.

Размери

Има няколко неща, за които шофьорите трябва да внимават при избора на тапицерии за колите си. След като решите какъв материал искате, проверете дали трябва тапицерията да има място за:

  • Вградени екрани или DVD плейъри
  • Допълнителни възглавници по седалките
  • Подлакътници
  • Въздушни възглавници

Въз основа на тези фактори може да се натъкнете на няколко различни размера на тапицерии за коли.

Категории

Авто

Подобни статии

Как да изберем бебешка количка правилно

Как да изберем бебешка количка правилно

Тя трябва да осигурява комфорт за бебето и да е максимално удобна за майката и таткото, които ще го возят. Естествено, „каляската" за малки...

Регистрация на фирма

Регистрация на фирма

Регистрация на нова фирма , каква фирма да регистрираме и какво трябва да направим. Безработицата в българия все повече се увеличава и вс...

Как да извлечем максимума от спа в хотела

Как да извлечем максимума от спа в хотела

Най-хубавото на спа процедурите е, че те могат да бъдат не само приятно преживяване, но и можем да извлечем големи ползи от тях. Какво да им...

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

След така да го наречем празничното начало на днешната статия мисля да споделя какво научих относно тенденциите при парфюмите които ще са на...

Да се научим да купуваме

Да се научим да купуваме

Да се правят покупки е изкуство, което трябва да се изучи. Има хора, които просто имат нюх къде и какво може да се намери, и то на по-изгодн...

web fusion

web fusion

84 публикации

Публикувано
Публикувано

19.03.2020

Обновено
Обновено

19.03.2020

Прочетено
Прочетено

881

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия