Дренажните антицелулитни продукти от най-ново поколение

Дренажните антицелулитни продукти от най-ново поколение
Иновативни постижения в областта на антицелулитните процедури.

Каква козметика помага срещу целулита

Най-големите козметични марки в наши дни работят ръка за ръка с най-опитните учени в сферата на козметиката. Целта им е да намерят ефикасно козметично средство, което да дава трайни резултати в борбата срещу целулита.

Факт е, че повечето продукти, които са произведени до сега дават незадоволителни резултати. На практика, резултат или няма, или е твърде слаб, или продуктът изисква да го използваш твърде дълго време за да бъде ефективен. Всичко това означава само едно, а именно, че системата на действие на самия продукт е сбъркана.

На страниците на https://cosmeticline.bg/ обаче, можете да откриете един изключително ефикасен продукт, чийто начин на действие е революционен в сравнение със старомодните кремове и гелове. Тук става дума за дренажния антицелулитен лосион, който като цяло се използва от скоро, но вече е изключително популярен.

Този продукт се използва все още основно в условията на професионални студиа от опитни специалисти в областта на лечението на целулита, но това не означава, че не може да се използва и по напълно безвреден и безопасен начин в къщи, без да напускате комфорта на вашия дом.

Този продукт има изключително силно въздействие, но за някои хора начинът на ползване може да е малко по-особен, тъй като се отличава от традиционните кремове и гелове, които най-вероятно сте виждали в магазините за козметика.

Дренажният антицелулитен лосион се разтваря с вода в съотношение едно към едно. След като сте получили необходимия разтвор, вие трябва да напоите няколко марли с него. Според упътването, марлите трябва да се поставят на проблемната зона, да речем на бедрата, след което да престои толкова, колкото е оказано на опаковката. След като необходимото време измине продуктът трябва да се измие от мястото.

Продуктът се отличава от повечето познати до сега антицелулитни мазила, защото той не се опитва да въздейства върху повърхностния слой на кожата, а се опитва да проникне в дълбочина. Идеята на дренажния антицелулитен лосион е да стимулира дълбочинно циркулацията в мастната тъкан, да увеличи притока на кръв и кислород и да позволи на течностите и мастната тъкан да се освободят.

Както е известно, при целулита циркулацията е сериозен проблем и на практика тя не достига да подкожния слой мастна тъкан, ето защо кожата изглежда повехнала, състарена и набръчкана.

Именно това е причината, поради която дренажния антицелулитен лосион се концентрира основно върху дълбоката подкожна циркулация и процеса по нейното стимулиране.

Специалисти обещават, че този продукт наистина ще подейства и то много по-бързо, отколкото познатите ни до сега продукти на пазара. Дали резултатът ще ви задоволи, това е трудно да се каже, защото при всеки човек резултатът е различен.

Подобни статии

Професионална, модерна, хай-тек козметика на бъдещето гарантира  „WOW” ефект

Професионална, модерна, хай-тек козметика на бъдещето гарантира „WOW” ефект

PHYRIS Premium Spa Cosmetic е първокласна, професионална, немска СПА козметика, разработена на основата на ценни растителни съставки и висок...

Зъбните имплантати – ново поколение дентална грижа

Зъбните имплантати – ново поколение дентална грижа

Поставянето на зъбни имплантати е съвременен метод за оздравяване и подновяване на челюстта. Всеки човек иска да е сигурен в качеството на п...

Захарна болест (Захарен диабет)

Захарна болест (Захарен диабет)

Захарната болест е била позната още в древността и оттогава носи своето име. В последно време честотата на захарната болест нараства — до 1—...

Повреди, болести и неприятели по лозата

Повреди, болести и неприятели по лозата

Повреди от студ | Градушка | Изресяване | Пригор | Хлороза | Мана | Оидиум | Сиво гниене | Антракноза | Бактериен рак | Филоксера | Гроздови...

Агротехнически и растителнозащитни мероприятия в овощната градина през април

Агротехнически и растителнозащитни мероприятия в овощната градина през април

Април Средната месечна температура през април за повечето райони на страната е между 11 и 13 °С. Месечната сума на валежите в овощареки...

yhom

yhom

24 публикации

Публикувано
Публикувано

22.10.2015

Обновено
Обновено

20.10.2015

Прочетено
Прочетено

822

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия