Аргонавти

Земеделието от край време е една от най-печелившите области за българските семейства години наред.

Земеделието

Земеделието от край време е една от най-печелившите области за българските семейства години наред. Превърнете се и вие в един аргонавт, в разполагащото свободно време, което имате или голямата площ, която заема двора ви покрай къщата на село, вилата или някоя друга земя наследена и до момента не употребявана.
Ето и няколко идеи, как може да станете аргонавти без много средства и усилия, а в зависимост от желанията, времето и средствата, които ще отделяте да превърнете това хоби и с професионална насока.
Замисляли ли сте се, колко много са чужденците, които се интересуват от нашите обработваеми земи. Почвата в България е така плодородна и ценна, че напълно оправдан е и интереса им. Добре би било всеки, които има земи за обработване да вземе по на сериозно тази идея и да се превърне в един добър аргонавт, ако не за друго, то поне да я предостави за чуждо ползване, като едновременно си докарва и някой допълнителен лев от рентата.
Сред най-добрите бизнес идеи за аргонавти в България са следните предложения:
Отглеждане на червени боровинки, арония и годжи храсти. Те държат високи пазарни цени, а конкуренцията при тях е много слаба.
Развъждане на растения като лавандула и валериян. Козметичната и фармацевтичната индустрия изпитват голяма потребност от тях.
Отглеждане на жълт кантарион. Тази идея за агробизнес намира широка популярност, поради факта, че билката е много ценена и има редица положителни качества в медицината.
Отглеждане на цикория и броколи. Това е добра алтернатива за развитие в сферата на аргонавтите, освен това дава възможност за промяна в отглеждането на картофи, домати и други култури у нас, в случаи, че нашите са ви омръзнали.
Разработване на площите, чрез отглеждане на малини, капини, френско грозде, смокини и рози. Една страхотна алтернативна идея за развитие на агро бизнес. Цената на тези плодове държи винаги високи цени, без значение в каква форма се продават.

fermera.bg

Етикети

аргонавти

Категории

Разни

изработка на сайт - SaitBG.com

изработка на сайт - SaitBG.com

10 публикации

Публикувано
Публикувано

20.02.2013

Обновено
Обновено

20.02.2013

Прочетено
Прочетено

1229

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия