5 страшни парфюма лансирани през Март

5 страшни парфюма лансирани през Март
Март е преходно време което много често е с променлив климат, но въпреки всичко през месец март почти всяка година се появяват редица висококачествени парфюми!

Кои са модните трендове при парфюмите през Март 2014?

Тази пролет на мода ще са уханията с аромат на зюмбюл, диви пролетни цветя, роза и момина сълза. Много от уханията които бяха промотирани през края на предходния и този месец са именно изградени на базата на тези нотки.

Но както всяко нещо и аромата на парфюмите не е толкова прост, колкото изглежда и понякога дори да се различава по нотки дадено ухание се представя много по добре от останалите!

По-долу можете да видите списъкът с 5-те най-значими парфюми които според нас се появиха или ще се появят до края на месец Март 2014-та година по витрините на парфюмериите! 

Estée Lauder Pleasures Flower

Estée Lauder обави премиерата на новият си парфюм наречен Pleasures Flower през първата част на месец Март 3014-та година и това, поне засега е най-добрият парфюм който видяхме за месеца, но все пак сме все още средата на Март и известните марки има с какво да ни изненадат до края му!

Ароматът на Estée Lauder Pleasures Flower е изграден от светли цветни нотки, кокос и други спомагателни миризми, цялата композиция на които е подходяща за пролетта и лятото за ползване както през деня така и през ноща!

Yves Saint Laurent Paris Premieres Roses

Най новият парфюм на Yves Saint Laurent е ароматът за дамите Paris Premieres Roses чийто създател е Доминик Ропион създал една чудесна цветна композиция с пудрени нотки подходяща за пролетта!

Anna Sui Tin House Forbidden Affair

Anna Sui се представи със своят нов парфюм Tin House Forbidden Affair, който както всички парфюми от къщата изненадва със своят невероятен и артистичен дизайн. Tin House Forbidden Affair е четвъртият парфюм от колекцията който видя бял свят и който бе представен през Март тази година.

Yves Saint Laurent Splendid Wood

Yves Saint Laurent Splendid Wood е едно специално унисекс предложение от къщата на Yves Saint Laurent което бе лансирано специално за мъжете и дамите обожаващи дървесните ухания! 

Ароматът му е топъл и нежен подходящ за по прохладното нощно време през пролетта и дори есента

Boss Nuit Pour Femme

Boss Nuit Pour Femme е поредното ухание от колекцията на Hugo Boss носечоно към дамите в активна възраст. Уханието му се концентрира върху цветни и дървесни нотки и е подходящо за целодневно ползване!

Други пролетни предложения...

Ако тези предложения за месец Март не са заситили глада ви за знания можете да погледнете и останалите парфюми в каталога на parfumi.info

Подобни статии

Новите парфюми за Февруари от parfumite.info

Новите парфюми за Февруари от parfumite.info

Февруари и парфюмите през месецаФевруари е месец който в по голямата част от света е все още студено, но и е месец след който се очаква зато...

Няколко парфюма които може би са подходящи за Цветница и Великден

Няколко парфюма които може би са подходящи за Цветница и Великден

Още нещо за празницитеЦветница е "плаващ" празник, което ще рече, че датата на която се отбелязва може да варира в зависимост от определени ...

6 парфюма за лято 2014 за които трябва да чуете!

6 парфюма за лято 2014 за които трябва да чуете!

Научихте ли какви са последните тенденции при парфюмите за лято 2014?Ами все още картината не се е изяснила напълно, но от множеството парфю...

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

Какви парфюми да изберем за Коледа 2014

След така да го наречем празничното начало на днешната статия мисля да споделя какво научих относно тенденциите при парфюмите които ще са на...

Мероприятия в овощната градина през март.

Мероприятия в овощната градина през март.

Март Март е месецът на календарната пролет. Той е характерен с по-голяма продължителност на деня (11,57 h), по-продължително слънчево греен...

Mika Nikova

Mika Nikova

12 публикации

Публикувано
Публикувано

12.03.2014

Обновено
Обновено

10.03.2014

Прочетено
Прочетено

1235

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия