Какво показва дизайнът в мебелите и как да съчетаем с пода

Какво показва дизайнът в мебелите  и как да съчетаем с пода
Едно от нещата, които определят избора на мебели е техния дизайн. Той се оказва и водеща част, дори ключовият елемент по време на подбора, а за фин на обзавеждането служи пода. Ламинираните паркети да

Едно от нещата, които определят избора на мебели е техния дизайн. Той се оказва и водеща част, дори ключовият елемент по време на подбора, а за фин на обзавеждането служи пода. Ламинираните паркети дават идеална възможност за всевъзможни комбинации и съчетания.

Така например за мебелите от различни по вид материали знаем, че могат да внесат уют, здравина, изисканост. За цветовете е характерна доза настроение, което придават на стаите, но крайния финален  щрих, остава дело на дизайнерското оформление в мебелите. То от своя страна създава красотата и внася лукс и елегантност.

Стилни и изискани мебели в тон с паркета, превръщат модерния дом в още по свеж и придават изтънчен вид в множество вариации на изпълнение.

За традиционният дизайн са типични извитите елементи, което създава и богат визуален ефект. Примесени с естествена нотка или имитация на дърво, както ламината, така и целия интериор засияват.

Така например изящно резбованите мебели правят невероятно впечатление, а сложното изпълнение в дизайн е критерии за високото им качество. Такива се комбинират брилянтно с масивен паркет.

При маси от масив е типично естествените ръбове, които очертават красотата на дървото. Тежък масив в подовата настилка засилва стилното излъчване.

Много маси от дърво, представят иновативен дизайн, изобилие и вдъхновение.

По подобен начин стои въпроса за прекрасното изографисаните шарки по врати на шкафове, гардероби и чекмеджета. Те създават нужния стил, имат красиво покритие и олицетворяват прекрасна визия. За тях подходящи комбинации се правят с естествен паркет от дъб, бук, орех или имитиращи ламинати, които засилват дълбочината в шарките.

Дизайнът на мебелите може да е толкова разнообразен, колкото сме и ние самите. Изборът на мебели и подови настилки предопределя животът им, техният стил и нивата на официалност във всяко отделно помещение.

Специалистите по обзавеждане на дома и офиса, декориране на интериора и дизайнерски съчетания, съветват, че тъмните нюанси, какъвто е махагонът и видът като череша, създават тежка и консервативна атмосфера. Светлата дървесина и меките цветове навяват за стил рустик и ежедневната среда.

За много от моделите легла е характерен кралският размер, а това допълнително изгражда и говори за стилно дизайнерско изпълнение.

За дървените шкафове е типичен солидният и рустик стил. Те впечатляват с красива декорация, уникални мотиви и превъзходна дърворезба.

За спалнята също трябва да се знае, че не бива да остава не декорирана. Тук дизайнерското изпълнение трябва да е най-силно осезаемо, за да можем да релаксираме добре и да се заредим с позитивизъм.

Цялата гама от продукти за подови настилки, може да разгледате и онлайн.

 

Подобни статии

Бебето става все по-умно

Бебето става все по-умно

У възрастните доброто настроение се изразява с думи, с песен, то проличава и по израза на лицето. У новороденото това трудно може да се прец...

Спорт и гимнастика в ученическите години

Спорт и гимнастика в ученическите години

Дневния режим на ученика Минава времето на безгрижните детски игри и увлечения. Дете­то е на 7 години и училищното звънче го зове. Погл...

Гимнастика при остеохондроза и радикулит

Гимнастика при остеохондроза и радикулит

Досега ние говорихме за жени, които са, общо взето, здрави - та нали сама по себе си старостта още не е заболяване... Но поняко­га става...

Развитие на вашето бебе

Развитие на вашето бебе

То повтаря цялата история на човешкото развитие. Няма нищо по-увлекателно от това да наблюдавате растежа и развитието на детето. Отначало ви...

Поставяне на детето на гърне - Ходене по голяма нужда

Поставяне на детето на гърне - Ходене по голяма нужда

Готовността на детето за поставянето му на гърне е индивидуална и зависи от възрастта. От това, което някои хора казват, можете да добиете в...

Е. Иванова

Е. Иванова

8 публикации

Публикувано
Публикувано

05.01.2015

Обновено
Обновено

23.12.2014

Прочетено
Прочетено

1110

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия