Как да изберем подарък?

Как да изберем подарък?
Как да избираме правилно подаръци за най-близките си, а и за не чак толкова близки?

В днешно време сме заобиколени от толкова много информация и продукти, че понякога на всички ни се случва да попаднем във въртележката при избирането на правилния подарък. Има толкова много стоки и различни идеи, че почти внаги изпадаме в ситуацията просто да не можем да изберем нищо от толкова много варианти.

На първо място - трябва да помислим за повода - рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина, сватба, Коледа, Свети Валентин - не всеки подарък е подходящ за всеки повод. Редно е да се съобразим с конкретика на съответния празник. По този начин ще скъсим списъка с варианти.

На второ място преди да прибегнем до вземането на решение трябва да помислим за самия получател - какво харесва той/ тя, какво би докоснало сърцето и съзнанието му, какво ще запомни и ползва, а няма да захвърли в някой прашен ъгъл. Не е важно какво харесва на нас, а какво би се харесало на получателя на подаръка, дори и да е глупаво.

Някой хора харесват сувенири, други обичат ръчно изработени подаръци. Почти всички се радват на персонализираните подаръци - тези направени специално за него, със специално послание, със снимка, дрехи, бижута, козметика, луксозни подаръци.

Ако не познавате добре човека най-добре да му вземете нещо което съчетава всичко - и да е със сантимент, и да е персонализирано, и да е практично. Внимавайте обаче - практичните подаръци понякога могат да бъдат нож с две остриета.

Понякога обаче има и особени случаи. Когато става дума за бизнес подаръци - било то на бизнес партньори, на шефове, на колеги или пък за служителите. Трябва много да се внимава, тъй като всяко нещо има своята символика и би могло, ако се направи грешен избор да се изтълкува погрешно и да доведе до недоразумения. В този случай най-добре стриктно да се придържате към бизнес етикета и да не рискувате.

И на трето място, ако вече не сте се насочили към нещо конкретно, винаги можете да се консултирате с някои от онлайн магазините предлагащи различни подаръци. Ще получите качествено обслужване, съвети, насоки. Освен това няма да губите време, тъй като избраният подарък ще пристигне директно до вашият адрес.

www.ideinikbg.com е едно от местата, където ще получите помощ за правилния избор на подарък, и няма да се налага да потъвате в дълбините на неподходящите подаръци. Винаги ще уцелвате точно в десетката.

Подобни статии

Как да изберем подходящи сребърни колиета за подарък

Как да изберем подходящи сребърни колиета за подарък

Форми и дължини на сребърните колиетаГоляма част от нас се чувстват объркани в своя избор. Дали да бъде скъп парфюм или маркова дреха? А, за...

Сок от ябълки

Сок от ябълки

Ябълката е известна от дълбока древност. Тя е описвана като храна на боговете. В своите жертвени обичаи вярващите обещавали на боговете ябъл...

Как да изберем идеалния мъжки подарък?

Как да изберем идеалния мъжки подарък?

По принцип, всички хора се затрудняват, когато трябва да избират подарък, особено ако той е предназначен за някой не особено близък човек. И...

9 съвета как да изберем перфектния подарък

9 съвета как да изберем перфектния подарък

1. Превърнете подаряването в преживяване.Бъдете креативни с опаковката! Вместо просто да връчите подарък в обикновена опаковъчна хартия, пом...

Подарък за Мъж

Подарък за Мъж

Подарък Полет Над Морето Подаръци за МъжеКогато говорим за изненада за любим човек, още повече, когато става дум...

Анонимен

Анонимен

1 публикации

Публикувано
Публикувано

05.07.2016

Обновено
Обновено

04.07.2016

Прочетено
Прочетено

1422

Нередност Докладвай за нередност
2 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия