Врачка тормози семейство за 300 евро, плаши с магии

Шарлатанката правeла магии за любов от вагинален секрет и от сперма

Врачка тормози семейство за 300 евро, плаши с магии

Шарлатанката правeла магии за любов от вагинален секрет и от сперма
Димитър МИШЕВ - в. "Компас" 

Да си българин вече се приема в цивилизования свят като диагноза не само защото на всеки пети яко му хлопа дъската, а защото по-голямата част от останалите уж нормални хора вярват сляпо в шарлатани, които наричат себе си феномени. Тези, които не вярват пък, са принудени да ги посещават и ако са богати, дори да им оставят пачки, защото близките им живеят в страх от магии. В такава абсурдна ситуация попада д-р Станислав Димитров, който от 1992 година живее и работи в Монреал. Ясновидка заплашва близките му, че ако лекарят не й плати 300 евро, ще си отидат от този свят скоро, съобщава BurgasArt.
Човекът, който е завършил Медицинския факултет на Санктпетербургския държавен университет, е бил принуден да посети врачка, която имала диплома за магистър по медицина.
"През пролетта на тази година голямо нещастие сполетя моето семейство. Дойдох си в България не да се радвам на близките си и родителите си, а да погреба две скъпи за мене същества - баща си и 14-годишния си племеник. Някакъв чуждестранен ТИР ги е повлякъл посред бял ден, когато са се прибирали от риболов. След ходене по мъките по разни инстанции дойде време да се прибирам в Канада. Оставаха няколко дни до връщането ми там, когато майка ми реши, че трябва да я водя на врачка", споделя д-р Димитров пред репортер на в. "Компас".
Възрастната дама се страхувала, защото има поверие, че

ако двама души от едно семейство починат, до края на годината още един техен близък ще си замине от този свят

Въпреки своите опити да я разубеди, тя остава непреклонна и накрая той се съгласил да я придружи до офиса на врачка във Велико Търново.
"Лесно намерихме кабинета й, защото се намираше на главната улица на града близо до театъра. Заставайки пред вратата й, заварихме една много пълна дама да се разхожда и нервно да пуши. Тя ни посъветва да не наричаме гадателката врачка, защото се сърдела. "Казвайте й просто Ели" - добави жената. В полутъмната стая се изправихме срещу една руса дама. Свещ гореше някъде встрани до икони. Жената беше с мургав тен на лицето си и когато, усмихвайки се, ни покани да седнем, се разкриха редките й зъби. Имах чувството, че срещу нас стоеше циганка, и то от онези, които навремето ходеха по селата да врачуват, за да изкарат залък хляб за челядта си", разказва лекарят.
Шарлатанката ги посрещнала с въпроса "Кой от вас е болен?".
"Казах й, че няма болни, а майка ми желае да направи една консултация с нея, тя изсъска "Аз тук не давам консултации. Тук гадая и предсказвам бъдещето на хората. Моята дарба е свише дадена. А и консултация да е, не е безплатно. В тези трудни времена човек трябва с нещо да си изкарва хляба". След тази тирада й обясних, че ще й заплатим труда, а тя заповяда "Да остане старата, а ти излез!". Като лекар съм се сблъсквал много пъти със смъртта. Помагал съм,

правил съм от невъзможното възможно, за да спасявам човешкия живот

Но след загубата на любимите за мен хора смъртта вече изглеждаше друга", споделя д-р Димитров.
"След известно време вратата на „гадалницата" се отвори и майка ми ме извика да вляза. "Докторе, никак не са добре нещата в семейството ви", ревна шарлатанката. При думата "докторе" аз погледнах майка си, но врачката заяви: "Не се сърди на жената, че ми е казала какъв си. Дори и да не беше, аз щях да позная каква ти е професията и къде работиш". Как ли пък не, ще познае и тук вече се промъкна мисълта, че тази жена не е никаква врачка, а чисто и просто една изпечена мошеничка, печелеща от мъката, нещастието и несполуките на хората", коментира Станислав.
"Вземи едно такси и изпрати майка си, а ние с тебе имаме един „конференциален" /не е грешка/ разговор на четири очи за бъдещето на семейството ви", наредила знахарката. И докато мъжът се усети, тя набрала някакъв номер по телефона, назовала някакво име и му каза да дойде пред офиса, защото има клиент.
„В тази страна всеки си има познанства и грижейки се един за друг, си подават по някой друг клиент. Този таксиджия пък ще прати някоя заблудена душица при тази прословута "МАГистърка" и кръгът ще бъде завъртян. След няколко минути шофьорът цъфна на вратата, попита кого и къде да го закара и заедно с майка ми си тръгнаха, а аз бях принуден да слушам глупостите на шарлатанката. Тя се приближи до вратата, отвори я със замах, сякаш търсеше някого. Затвори вратата и със същите бавни и тихи стъпки се приближи до стената и залепи ухо на нея. После ми каза да се приближа до нея", добавя лекарят.
"Тук има една дебела свиня. Вие я видяхте, като влязохте при мен. Само слухти и разнася клюките из града, а не се вижда на какво е заприличала. Станала е 150 кила, а не знае, че мъжът й е с единия крак в гроба. Ако не тази година, догодина ще е пътник. А е толкова свидлива, че не иска да даде някой и друг лев, за да й разваля магия, ако има направена такава на мъжа й", изсъскала като змия гадателката.
"Със старата се разбрах. Трябва още шест пъти да идва тук.

Магия се разваля с леене на восък 7 пъти

Е, малко повече разходи ще имате, но за това пари не трябва да се спастрят. Човешки живот ще спасявам, не е шега тази работа. Аз контактувам с космически сили. Мога да влияя на Вселената. Виждаш ли тези камъни? Те са с космическа сила. Събирала съм ги от най-високото място в моя град. Там са живели царе, императори и патриарси. Заредени са с тяхната сила и енергия", казала магьосницата преди да покаже голяма пластмасова бутилка с вода, която била взела от реката. В началото течността била мътна и кална, но сега била чиста като сълза.
"Само тези камъни с космическа енергия я изчистиха. Как щях да пропусна! Забравих да дам на старата малко от тази вода. Тази течност е чудотворна, докторе. И най- важното е, че сама се възпроизвежда. Ако остане малко в шишенцето, майка ти да я долива с обикновена вода и тя отново става вълшебна. 50 лева струва", добавила лечителкатаменте преди да тръсне шишето с водата пред лекаря.
С удоволствие го изхвърлих в първото, попаднало пред очите ми кошче за отпадъци, признава медикът.
Мургавата "магистърка" по медицина му признала, че чува гласове и познава по очите на хората кой ще умре и кой ще живее. Изследвали я били професори и те твърдели, че не е шизофреничка.
"Имам способности, предричам разни неща, които стават, но само на хора, към които имам силно чувство. Знам какво е смъртта и какво чувства тялото. Известно ми е обаче, че духът остава. Не съм луда. Очите на хората, на които им предстои да умрат, помътняват, няма искри в тях и аз виждам това. Но да знаете, има живот след смъртта. Вярвай, душите живеят, но са зад бариера и не могат да контактуват с обикновените хора. Само като погледна човека в очите и познавам дали ще живее, или ще умре", похвали се Ели преди да започне да гадае за размера на заплатата на клиента си. Ако искаш да се хванем на бас, че ти получаваш на месец най- малко 3000 евро, че може и повече, предположила тя, след като д-р Димитров се опитал да й обясни, че не може да й даде информация за месечното си възнаграждение, тъй като то се определя според положения труд и е по преценка на работодателя. Разговорът в "гадателницата" завършил с предложение за обяд.
"Вече минава 13 часа. Да прескочим до едно близко ресторантче. Имам и доста неща да давам като напътствия към майка ти. Трябва да се спазват, за да се вдигне магията", завила ясновидката.
"Тя не дочака моето съгласие. Стана, взе си от закачалката връхната дреха и пое към вратата. Предложих й да заплатя за услугата и да се разделим, но тя не търпеше възражения. По пътя ми сподели, че е завършила университета с помощта на нейна приятелка. "Тук при нас е така - имаш ли пари, може и професор да станеш. Тази година подариха на доста хора професорски титли. И между тях е и моята позната. Тя си купи титлата с пари и с дупе. Та аз на тази дама й давах пари, не знам на кого по колко е давала, но завърших института. Ходех само проформа, когато бяха насрочвани изпитите, удряха по един подпис и така се сдобих с дипломата. Ти имаш ли семейство или си ерген? – внезапно промени темата врачката. След като й отговорих, че никога не съм бил семеен, тя предложи да ме запознае с "професорката", която била разведена, но си имала любовник. "Но това да не те бърка! Взимаш я в Канада и живот ще си живеете", продължи с увещанията си гадателката. После ми призна, че й правила магия за любов, за да не я зареже любовникът й. "Професорката", с която искала да ме запознае, била пълен боклук и алкохолик, но благодарение на магиите любовникът й я търпял", допълва д-р Димитров.

Мургавата знахарка била посветена в занаята от циганка

"Дали ще сме харесвани зависи от хормоните. Естествените, произвеждани в телата ни, са най-силният афродизиак и при двата пола. Парфюмът ми например е обикновен и евтин, смесен обаче с малко от собствения ми вагинален секрет. Действа неустоимо на повечето мъже, както и на някои жени между другото. Купи си от най-евтиния парфюм, смеси го с мъжкия си хормон и ще бъдеш неустоим за жените. Като мухи на мед ще се лепят по тебе", съветва Ели.
Тя помогнала да приятелката си да си върне любовта, след като един ден започнала да й реве, че е срещнала гаджето си с друга жена.
"Казах й да се прибере, да си пусне порно, но да не се връща при мен без вагинален секрет и без кичур косми от срамните си части. Стрих ги в едно хаванче, смесих ги със студено кафе и ги сложих в едно шишенце. Казах й да го сложи в сутиена или в чантата, за да й е подръка и незабелязано да му капне три- четири капки в питието. След три дни тя дойде и още от вратата се хвърли на врата ми: „Сестро, върховна си! Беше неудържим. Сега съм уверена, че ти можеш да правиш любовни магии". Тя сама си приготви такъв парфюм като моя и беше на седмото небе от радост", хвали се врачката. С еликсир от плодове, натрити във влагалище, тя помогнала дори на 150-килограмовата си секретарка да си оправи отношенията със съпруга си.
След като магьосницата разказва как с прецедено през бикини кафе или чай мъжете стават като разгонени тигри в леглото, нервите на лекаря не издържали и той извикал: "Госпожо, кажете какво ви дължа и да се разделяме". Тя обаче започнала да го агитира да зареже лекарската си кариера и да й станел пиар в Монреал.
"Изпращаш ни покана на мене и на моята приятелка "професорка". Правим една страхотна реклама и още на десетия ден ще се образува опашка от желаещи да им предсказвам бъдещето. Аз предсказвам, тя превежда и 500 долара за услугата. На ден по 10 клиенти да се вържат да дойдат, това са 5000 долара. Не ти трябва да работиш. Ти ще организираш рекламата ни", казала шарлатанката.
Лекарят обаче набързо я свалил на земята с извода, че такива фантазии няма как да се превърнат в реалност. Тогава ядосаната врачка поискала веднага да й заплати 350 евро за "услугата".
"Ако не ми платите тези пари за моя хонорар, ще направя магия на цялото ви семейство и до една година ще започнете да изчезвате от този прекрасен свят, заплашила алчната фантазьорка, а клиентът й едва устоял на изкушението да й забие един юмрук.
"Хвърлих 100 лева на масата, повиках сервитьора да си платя и напуснах това прекрасно иначе ресторантче. Но и досега тази измамница продължава да безпокои близките ми и да си търси "нейните" 300 евро и да ги плаши, че ще направи магия на цялото ми семейство. Виждате какви грозни неща се творят и разиграват под носа ви.
Ще го допуснем ли!?", пита Станислав Димитров, който от 21 години живее далече от България.
Врачката Ели обикаля България, но в Бургас не е на почит. Тук обаче си имаме други шарлатанки, които принуждават хората да си дават и последните спестени левчета, за да се освободят от проблемите си. Няма по-голяма магия от тази да живеем в бедна България, където шарлатаните са вече може би повече от всички врачки в Обединена Европа взети заедно, а на отчаяния българин му остава или да се бори с несгодите като посети Ели и колежките й, или да се присъедини към двата милиона нашенци, избягали от глада и мизерията.

Подобни статии

Офисите в Стара Загора - как да намерим най-подходящия офис?

Офисите в Стара Загора - как да намерим най-подходящия офис?

„Офис” е сравнително млада дума в нашия език, от която дъха на власт, пари, влияние. „Да отвориш офис” е начална фаза на всяко начинание, „д...

Развитие на вашето бебе

Развитие на вашето бебе

То повтаря цялата история на човешкото развитие. Няма нищо по-увлекателно от това да наблюдавате растежа и развитието на детето. Отначало ви...

Портал за животни Бау Бау: Немска овчарка или просто кучето-герой

Портал за животни Бау Бау: Немска овчарка или просто кучето-герой

Надали има човек, който да не е чувал за породата. Това е първото куче – кино звезда, спечелило хората със своята красота и благородство. Пр...

Телевизията в нета полезна за цялото семейство

Телевизията в нета полезна за цялото семейство

        Ако не искате да пречите на майка ви или сестра ви да гледа новия турски сериал по телевизора, то може да пуснете предпочитани...

Безплодие (Стерилитет)

Безплодие (Стерилитет)

Когато се говори за безплодие, винаги трябва да се разбира 6езплодие в семейството. Отъждествяването на безплодието е безплодие на жената е ...

Бургас Арт

Бургас Арт

7 публикации

Публикувано
Публикувано

22.11.2013

Обновено
Обновено

21.11.2013

Прочетено
Прочетено

2133

Нередност Докладвай за нередност
1 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия