Валя: Душите ни отлитат на Сириус

Валя: Душите ни отлитат на Сириус
Ясновидката, която миналата година бе убита с гира, видяла Райска планета. Тя знаела, че земния й път свършва.

Валя: Душите ни отлитат на Сириус

Ясновидката, която миналата година бе убита с гира, видяла Райска планета. Тя знаела, че земния й път свършва
В едно от последните си интервюта за бургаския вестник «Компас» ясновидката Валерия Влаева, която бе убита миналата година предсказала, че Райска планета ще замени Земята. Поради големият интерес към нейните пророчества след злощастният ден, в който съпругът й Андрея стовари тежка гира върху главата й, публикуваме част от пророчествата й. В интервюто си тя разказва и за Сириус, където отлитат душите след края на земния си път.
Валя имаше неограничен достъп до астрокомпютъра на Бог. До информацията тя стигаше само с мисъл. Феноменът водеше рубриката "Валя отговаря" във в."Морски труд" и в. «Солено морско». Известна е и в Гърция като водеща на предаване за тайните на Астралния свят по солунската "Македония" ТВ.
В една от нашите срещи ясновидката сподели, че парализата й е от проклятие. Прадядо й открил златно съкровище, но по благородния метал имало клетва и затова ослепял, а потомците му изплащат кармата.
Дарбата да вижда бъдещето бургаския феномен открива след кома. Тя страда от детски паралич. На 16 години губи съзнание и 22 дни е между живота и смъртта. "Бог да реши дали да си отиде от този свят", отсича баба й Велика и семейството й я оставя в Черепишкия манастир. След възкресението си вижда първо монахинята, която се е грижила за нея, запознава се и с духовния си учител.
«Когато душата ми се отдели, наблюдавах тялото си отвисоко като чуждо. После минах през черен тунел, изплаших се от мрака, но скоро след това бях огрята от ярка светлина и чувствах лекота. Тогава видях Бог Отец, Иисус Христос и Светия дух като бял гълъб над главата ми. Посрещнаха ме и мои близки, починали отдавна. Спасителят беше бос, с дълга брада и с червена мантия. Думите му галеха съзнанието ми. Почувствах се безгранично щастлива когато положи ръка на челото ми. Постепенно на 22-рия ден в главата ми се оформи мисълта "Време е да се върнеш при хората, за да работиш за мисловното им издигане!" и се събудих за радост на близките ми», споделя Валя в едно от първите си интервюта за в. «Компас».
Със своя съпруг и убиец Андрея Валя е свързана кармично. Пред репортер на вестника преди да бъде убита, тя сподели, че в далечната 1893 г. тя се запознава с него в Англия и той е бил мъжа на мечтите й. Съдбата ги среща отново 1999 г. Тогава сключват и брак. Преди да се запознаят, те сънували един и същи сън, в който душите им са се гонели.
Винаги мога да изляза от тялото си, казваше Валя. Трудно се живее с такъв феномен, признава съпругът й в едно от последните си интервюта за «Компас». Той споделя, как при едно от своите пътувания до Германия пушел цигара, а тя телепатично успяла да му внуши да захвърли фаса. Видял я като холограмно изображение и тогава се отказал от цигарите.
Но каква е силата, която от примерен съпруг, грижещ се за парализирания феномен, го превръща в убиец? Дори и да са се карали понякога, Андрея и Валя бяха щастливи заедно. Затова и убийството разтърси всички, които ги познават. В последните си дни, дамата я феноменалната дарба да вижда бъдешето е споделила със семейни приятели, че повече няма да ги види. Навярно тя е знаела, че душата й скоро ще излети за Сириус – мястото, където според нея се събират хората след «смъртта» си.
Не бях на себе си от яд, каза Андря в съдебната зала. Приятелите на Валя пък твърдят, че тя се готвела за отвъдното, защото знаела, че смъртта й наближава.
Преди седем години тя пророкува, че битката за златото и нефта на Изтока ще се води с психотронно оръжие, а войната за надмощие ще доведе до господство на жълтата раса. В България упадъкът на ценностите пък ще постави християните на голямо изпитание. Една година народът ни ще живее под диктатурата на ислямския полумесец, а между 2035 и 2040 г. най-скъпите деца на Бога ще са застрашени от апокалипсис. Непокаялите се грешници ще видят нова планета, но душите им ще останат закотвени на земята до края на дните си. За да сте сред богоизбраните, посейте в сърцата си любовта и помолете Господ да ви прости за всички грехове!, съветва жената, чиято душа достига до най-висшите нива на Божествения свят.

Подобни статии

Умственото развитие напредва

Умственото развитие напредва

Към 3-4 -годишна възраст детето вече може да брои до пет, след това до десет и към края на предучилищната възраст много от децата вече броят...

Врачка тормози семейство за 300 евро, плаши с магии

Врачка тормози семейство за 300 евро, плаши с магии

Врачка тормози семейство за 300 евро, плаши с магииШарлатанката правeла магии за любов от вагинален секрет и от спермаДимитър МИШЕВ - в. "Ко...

Как се извършва погребение в Тана Тораджа?

Как се извършва погребение в Тана Тораджа?

Тана Тораджа в Южен Сулавеси има уникална традиция по извършване на погребение, включващо церемония, отразяваща плетеница от скръб и богатст...

Дресирани пчели разпознават болните от рак

Дресирани пчели разпознават болните от рак

Дресирани пчели разпознават болните от ракВъзможно ли е за 10 минути обикновени пчели да бъдат “обучени” да разпознават рак? Изследователка...

По вратите ще ги познаете

По вратите ще ги познаете

   В много древни религиозни повелия се смята, че за да се стигне до Небесното Царство се минава през врата. Вратата на Рая се описва като к...

Бургас Арт

Бургас Арт

7 публикации

Публикувано
Публикувано

19.11.2013

Обновено
Обновено

18.11.2013

Прочетено
Прочетено

902

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия