Топ 7 на най-важните модни придобивки за младите дами

Топ 7 на най-важните модни придобивки за младите дами
Ценни за всеки дамски гардероб дрехи

Като говорим за млади дами имаме предвид тийнейджърките. Те са особено чувствителни на тема мода и в желанието си да не изостават от актуалните тенденции понякога се стига до комични комбинации.

Предлагаме ви топ 7 на най-важните и същевременно класически дрехи, които трябва да имате в гардероба си.

Започваме с:

Зимно палто

Знаем, че не е много лесно да изглеждате стилно и красиви, когато сте облечени с няколко ката дрехи, ботушите ви са кални, а вятъра и снегът са направили прическата ви ужасна.

Все пак има начин – палтото. Изберете модел с двуредово закопчаване, тип „милитъри", което никога няма да спре да бъде актуално. За да повдигнете настроението си и да се отличите от сивата тълпа, спрете се на ярък цвят – червен, син и дори жълт.

Дънки

Със сигурност имаш поне няколко в гардероба си, сред които и любимият си модел. С него ти е удобно, комбинира се с повечето ти тениски и топове, оформя и подчертава страхотно тялото ти. Просто са идеални. Грижи се за тях и ще им се радваш дълго време.

Спортно долнище

Непоправимо удобство, което е особено актуално. В случай, че не си падате по анцузи, може да заложите на клинчета.

Малка черна рокля

За нея е изговорено толкова много и всеки се е убедил в това, че по-добър избор за вечерна дреха няма, че просто е задължително да притежавате поне една такава.

Макси рокля

Ефирни материи, смели десени, дължина до земята. Тези изключителна дреха ще ви накара да се чувствате стилна и женствена.

Къса бяла рокличка

Подходяща е за много поводи, например разходка в града, за плажа, за среща с приятелки. Нежната бяла рокличка е задължителна, колкото и черната.

Кецове

Всеки, който поне веднъж е обувал кецове знае какво е усещането. А то е за младост. Да, а когато наистина сте млади, това е страхотно попълнение към страхотната ви визия.

Вижте още предложения тук : http://kapere.com/damski-drehi

Подобни статии

Опасността от наркотици през пубертетната възраст

Опасността от наркотици през пубертетната възраст

Различните форми на наркомания проникват все по-широко в ежедневието на хората в страните на капиталистическия свят. Това проникване взема о...

Предизвикателните дамски сандали за лятото

Предизвикателните дамски сандали за лятото

С настъпването на лятото идва ред да се замислим какви дамски сандали ще носим в горещите дни, но когато си ги избираме, трябва да се съобра...

Зимните обувки в лицето на ботушите за дами

Зимните обувки в лицето на ботушите за дами

С настъпилото в днешния ден застудяване на времето, днес се усети мигновеното търсене на дамски ботуши. В голямото си желание да изглеждат ч...

Как да намерим добър гримьор в София?

Как да намерим добър гримьор в София?

Добър гримьор в София - за абитуриенти, булки и бизнес дами Ефектният и добър грим е нещо повече от изкуство. За неготово постигане, обач...

Преработване на гроздето във вино

Преработване на гроздето във вино

Как се установява времето за гроздобер По-голямата част от виненото грозде се преработва във вино. Обикновено то се бере към края на септем...

Ivanova

Ivanova

4 публикации

Публикувано
Публикувано

19.02.2016

Обновено
Обновено

19.02.2016

Прочетено
Прочетено

729

Нередност Докладвай за нередност
0 харесват, 0 не харесват
Публикувай статия